Haberler

Liseli Gençler Cazı Keşfediyor

Güncelleme:

Akbank Caz Festivali, lise çağındaki gençlere caz müziğini tanıtmak, sevdirmek ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlamak amacıyla başlattığı "Liselerde Caz Atölyeleri"ne bu yıl da devam ediyor.


26. Akbank Caz Festivali kapsamında bu yıl beşinci kez düzenlenecek "Liselerde Caz Atölyeleri" etkinliği, 13 Ekim Perşembe günü Üsküdar Amerikan Koleji ve Kadıköy Anadolu Lisesi, 14 Ekim Cuma Özel Şişli Terakki Lisesi ve Özel Enka Lisesi, 17 Ekim Pazartesi günü Özel Alman Lisesi ve İstanbul Amerikan Robert Lisesi, 18 Ekim Salı günü ise Avusturya Lisesi ve Galatasaray Lisesi'nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Öğrencilere müzisyenlerin yaratım sürecini izleme fırsatı sunan "Liselerde Caz Atölyeleri" kapsamında gerçekleşecek sohbetlerde gençler, Ercüment Orkut, Bulut Gülen ve Volkan Topakoğlu ile bir araya gelerek caz müziğini ve enstrümanlarını daha yakından tanıma fırsatı bulacak.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadıköy Üsküdar Şişli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title