Haberler

Liseli Genç Kız, Merdiven Boşluğuna Atlayarak Canına Kıydı

Güncelleme:

Denizli'de, lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki B.Y., kendini bir iş hanının son katından merdiven boşluğuna atarak intihar etti.

Olay, saat 20.00 sıralarında Gazi Bulvarı'ndaki Beşek İşhanı'nda meydana geldi. İş hanının son katına çıkan Nalan Kaynak Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi B.Y., kendini merdiven boşluğundan atarak intihar etti.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Beton zemine düşerek ağır yaralanan genç kız, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. B.Y., yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

POLİS, MONT VE CEP TELEFONUNU BULDU

İş hanının son katında inceleme yapan polis, genç kıza ait mont ve cep telefonu buldu. B.Y.'nin cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Gazi Bulvarı Denizli Önemsiz Yaşam Haberler

500

Yorumlar (8)

ARTIK YORUMLARIMI KABUL EDiN,,,,:

HERGÜN YAZIYORUM, , IMAN ZAYIFLIGI DIYORUM, , HAALAA ITIRAZ EDENLER CIKIYOR, , , IMAN NE DEMEKTIR, , , ? IMAN DEMEK, , ALLAHA VE AHIRET GÜNÜNE KUVVETLI BIR SEKILDE KALBEN INANIP, , IBADELERINI NOKSANSIZ YAPMAK, VE GÜNAHLARDAN, HARAM OLAN SUCLARDAN UZAK DURMAKTIR, , CÜNKÜ=AHIRETTE YAPTIKLARIMIZIN HESABINI ALLAH BIZLERE INCEDEN INCEYE SORACAKTIR, , ALLAHI DINLEMISSEK, GÜNAH ISLEMEMISSEK, , O ZAMAN CENNETE, , , AMA ALLAHI DINLEMEMISSEK, , GÜNAH ISLEMISSEK, , O ZAMANDA CEHENNEME GIDECEGIMIZE, , TAM OLARAK INANMAYA , , IMAN DENIR, , iste bu iman kuvvetli olursa insanlara cooook faydali olur, , ama zayif olursa pek fazla faydasi olmaz, , , saygilar, ,

13
4
yanıtYanıtla
Ramazan SAL:

Allah Rahmet Eylesin. .

13
0
yanıtYanıtla
antiakp:

allah rahmet eylesin akp iktidarı döneminde gençlerin intiharından tutun kadın cinayetlerine kadar bu tür olaylarda büyük artış var akp gitmeden bu olaylar azalmaz

5
2
yanıtYanıtla
Yavuz SelimMobil-IOS:

BU MILLETI TELVIZYON EKRANLARINDA MAGAZINCILERI,ARTISTLERI,SÖZDE SOSYETE DENILEN AHLAKSIZLARI ÖRNEK GÖSTERMEYE TESVIK EDIP GÖZ YUMANLARDAN ALLAH HESAP SORACAK.

6
1
yanıtYanıtla
MERSİNA:

ALLAH GELECEK NESİLLERİN YARDIMCISI OLSUN

1
0
yanıtYanıtla
YUNUS EMRE İREÇ:

ALLAH AİLESİNE SABIRLAR VERSİN HAYAT VE ÖLÜM ARASINDA Kİ ÇİZGİ OKADAR KISAKİ İNSAN BAZEN NEYAPTĞINI BİLMİYOR O ANKİ PİSKOLOJİYLE

0
0
yanıtYanıtla
İstanbul:

Yaşamdan bıkmış belkide en doğrusunu yapmış saygı duymak gerekir.

0
0
yanıtYanıtla
HPG75Mobil-ANDROID:

BATI OZENTİSİ TÜRKLER BÖYLE OLUYOR ASİMİLE OLMUŞ DİNİNDEN VAZGECMIS TOPLUMUN SONU

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title