Haberler

Liseli Genç, Kız Arkadaşının Eski Sevgilisini Bıçaklayarak Öldürdü

Güncelleme:

Konya'da lise 2'nci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki A.B.Ş., iddiaya göre kız arkadaşının eski sevgilisi Mevlüt Gönülalan'ı, göğsünden ve sırtından bıçaklayarak öldürdü.

Konya'da lise 2'nci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki A.B.Ş., iddiaya göre kız arkadaşının eski sevgilisi 16 yaşındaki Mevlüt Gönülalan'ı, göğsünden ve sırtından bıçaklayarak öldürdü. A.B.Ş., polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi Akkonak Sokak'taki parkta meydana geldi. Selçuklu Türk Telekom Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi A.B.Ş., daha önce aynı lisede öğrenim gören ancak eğitimini yarıda bırakan Mevlüt Gönülalan ile okullarının önündeki parkta karşılaştı.

KIZ ARKADAŞINDAN UZAK DURMASINI İSTEDİ

A.B.Ş., kız arkadaşının eski sevgilisi olan Gönülalan'a, kız arkadaşından uzak durması ve rahatsız etmemesi yönünde uyarıda bulundu. İkili tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A.B.Ş., iddiaya göre yanında bulunan bıçakla Gönülalan'ı, kalbinden göğsünden ve sırtından bıçakladı. Ağır yaralanan Gönülalan, çevredekilerin çağırdığı ambulansla Beyhekim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yolda duran kalbi yapılan müdahaleyle çalıştırılan Gönülalan, hastanede tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Kaçan A.B.Ş. de polis tarafından kısa sürede okulun yakınında yakalandı. A.B.Ş.'nin okul bahçesindeki çöpe attığı bıçak ise polis tarafından çöpten çıkartıldı.


Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuklu Akkonak Yazır Konya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

ibrahimmobilWeb@haberler.com:

Kardeşimizi bıçaklayan bu şerefsiz it idam edilmeli

25
14
yanıtYanıtla
AhmetmobilWeb@haberler.com:

Böyleleri yüzüden millet çocuğunu okula göndermeye korkar oldu değdi mi bi kız için biri mezara biri hapise Bu ülke okullarda adam mı yetiştiriyor serseri mi yetiştiriyor belli değil artık bir canın bedeli açık ve net en ağır şekilde ödenmeli mühebbet istiyoruz Ailesine yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum

24
0
yanıtYanıtla
mustafamobilWeb@haberler.com:

Ulan o baki bizim beraber büyüdüğümuz bi kardeşim bütün suç bakininmi sanki bakalım o ölen oğlan naptida bizimki öldürdü adam gibi yorum yapın la yapacaksanız

0
17
yanıtYanıtla
omermobilWeb@haberler.com:

İdam gelmeden devam eder bunlar

13
1
yanıtYanıtla
ferdi cklmobilWeb@haberler.com:

Allhm iki tarafada sabir versin anlik meseleler bunlar

7
6
yanıtYanıtla
huseyin dmnmobilWeb@haberler.com:

Ne istedin lan kardeşim sen işallah ayni acıyı sende tat

7
0
yanıtYanıtla
TuğrulmobilWeb@haberler.com:

Asıl o kızın bacaklarini Kirmali. Aile ve dini eğitimden yoksun ona buna kuyruk sallayan.kendini 30 yaşında dul sanan o kızı atmalı hapiSe.yabancılık cekmez nasilsa tanidiklari orda.sevgili sayısını artıracam derken azaltti. İt kopuklarla dolasmasa hiç bi halt olmazdı.Gitti 16 yaşında fidan.asıl hapise gidenden korksun o kız. Böyle lerini okula gönderen saf aileleri kızımız is sahibi olacak diye avutun kendinizi.başınıza gelecek belalar ilerde .kızınızı gerekirse dövüp evde oturtun koca beklesin

4
0
yanıtYanıtla
ZELİHAmobilWeb@haberler.com:

Mevlutün ailesinin bedduaları her ikisinide mahvedecek. Çok iyi oldu böyle biri mezarda biri hapiste diğeride vicdan azabından kuytuda lütfen birilerini savunup durmayın

1
0
yanıtYanıtla
GonulmobilWeb@haberler.com:

lan ne istedin cocuktan inşllh sende aynı acıyı cek

0
0
yanıtYanıtla
GonulmobilWeb@haberler.com:

inşallahh....

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title