Haberler

Liseli Genç Gölette Boğuldu

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde, serinlemek için arkadaşı ile gölete giren 16 yaşındaki Özer Genç, gölette boğularak hayatını kaybetti.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, serinlemek için arkadaşı ile gölete giren 16 yaşındaki Özer Genç, gölette boğularak hayatını kaybetti. Özer Genç'in ailesi ölüm haberi ile büyük üzüntü yaşarken 10. sınıf öğrencisi Genç, yarın karnesini alamayacak.

Olay, bugün öğle saatlerinde, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Kemalpaşa Savanda Göleti'nde meydana geldi. Kemalpaşa Pakmaya Ülkü Hızal Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Özer Genç, arkadaşı ile birlikte gezdiği sırada iddiaya göre serinlemek için gölete girdi. Bir süre yüzen iki arkadaştan Özer Genç, daldığı gölette su yüzüne çıkamadı. Bunun üzerine Özer'in arkadaşı yardım çağırdı. Gölete jandarma ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, liseli Genç'in cansız bedenini göletten çıkardı. Olay yerine gelen Özer Genç'in yakınları, ölüm haberi ile büyük üzüntü yaşadı. Genç'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Öte yandan 10. sınıf öğrencisi Özer Genç, büyük bir heyecanla beklediği karnesini yarın almayacak. Olayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemalpaşa İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title