Haberler

Liseli Genç Gölette Boğuldu

Bingöl'de arkadaşlarıyla piknik yapmaya giden Mevlana Anadolu Lisesi öğrencisi 15 yaşındaki Ömer Faruk Ersöz, serinlemek için girdiği gölette boğularak yaşamını yitirdi.

Bingöl Mevlana Anadolu Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Ersöz, arkadaşlarıyla birlikte piknik yapmak üzere DSİ Parkı'na gitti. Piknik sırasında serinlemek için gölete giren Ersöz, suda bir süre sonra kayboldu. Arkadaşlarının durumu fark ederek göletten baygın halde çıkardığı Ersöz, olay yerine çağırılan ambulanstaki sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Liseli Ersöz'ün burada duran kalbi doktorların yoğun çabasıyla çalıştırıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan Ersöz, burada yaşamını yitirdi.

Rap müziğine olan ilgisiyle tanınan Ömer Faruk Ersöz'ün ölümü okul arkadaşları ve ailesinde büyük üzüntüye neden oldu. Ersöz, Düzağaç Asri Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. - Bingöl

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bingöl Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

#mevlanaanadoluöğrencileriunutmayacağız#:

Rabbim mekanını cennet eylesin geride kalan ailesine sabr-ı cemil nasip etsin. . .

9
5
yanıtYanıtla
zeynep:

Daha çok gençti ya Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin

1
1
yanıtYanıtla
yusuf:

allah yerini cennet etsin2 gün gözüme uyku girmedive kardeşi harun ersöze sabır versn

1
0
yanıtYanıtla
enes:

ah be kedndini yaktı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title