Haberler

Liseli Esra Telli Duvağı ile Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Ordu'da balkondan düşerek hayatını kaybeden 15 yaşındaki lise öğrencisi Esra Karuç, son yolculuğuna telli duvağı ile uğurlandı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde balkondan düşerek hayatını 15 yaşındaki lise öğrencisi Esra Karuç, son yolculuğuna telli duvağı ile uğurlanırken, cenazesine katılanlar gözyaşlarına boğuldu.

BABASI GÜÇLÜKLE AYAKTA DURABİLDİ

Lise öğrencisi Ayşe Karuç için Salihli Mahallesi Irmakyanı Camisi'nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazede acılı baba Muhammet Karuç, güçlüklü ayakta durabildi.

CENAZEYE KATILIM YOĞUNDU

Cenazeye, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, öğretmenleri, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"ÖMRÜNÜN BAHARINDA KAYBETTİK"

Cenaze namazı sonrası açıklamalarda bulunan Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, "Milli eğitim camiası olarak acımız büyük. Esra kızımız Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisiydi. Elim bir kaza sonucu kendisini ömrünün baharında kaybettik. Ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun" dedi.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Esra Karuç, 5. kattaki evlerinin balkondan dengesini kaybederek düşmüş, kaldırıldığı Fatsa Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Salihli Fatsa Ordu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

avrupa avrupaMobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin sevenlerine sabirlar versin

70
0
yanıtYanıtla
Ebu Tarık Mobil-ANDROID:

telli duvağını düşüneceğinize ahiretini düşünseydiniz ya

8
35
yanıtYanıtla
Süheyla GökmobilWeb@haberler.com:

şu gencecik kız öleceğine Tayyip ölseydi keşke.

12
26
yanıtYanıtla
Busra Mobil-IOS:

Allah rahmet eylesin daha cok gencmis

30
4
yanıtYanıtla
Galatali mertmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin topragi bol olsun üzülmemek elde deyil takdiri Ilahi.

27
4
yanıtYanıtla
ali ikizmobilWeb@haberler.com:

Cok ama çok üzüldüm ancak elden ne gelir diyecek bir şey bulamiyom ancak ailesine sabri cemil diliyorum allaha sinmanizi diliyorum çünkü kızımız rabine kavuştu hepimizin gideceği yer kızımız sadece bizden önce gitti rabbimden rahmet diliyorum allah Sabırlar versin ikiz ayilesi

27
2
yanıtYanıtla
harbi kürtmobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin. ..Annesine babasına sabır versin inşallah . .AZRAİLİN GELİR KENDİ... NE AĞA DER NE EFENDİ ...SAYILI GÜNLER TÜKENDİ ...YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR ...GEÇTİM DÜNYA ÜZERİNDEN...ÖLÜM BİR NEFES DERİNDEN... BAK FELEĞİN ÇEMBERİNDEN...YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR. ..Rabbî bu genç kızı cennetine al. ..

24
0
yanıtYanıtla
Cizre limobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin. Yanlız kuz onbeş yaşında telli duvak ne alaka onbeş yaş çocuk değilmi yoksa sevdiği vardıda vermediniz intiharmı etti bu bilgiler neticesinde anne baba tutuklanmalıdır

4
18
yanıtYanıtla
botanliyimMobil-ANDROID:

mekanı cennet olsun

17
0
yanıtYanıtla
tuafanMobil-ANDROID:

ALLAH rahmet etsin mekani cennet olsun anasina babasina sabir versin

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title