Haberler

Liseli Büşra, Köpeklerden Kaçarken Düşüp Öldü

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde lise öğrencisi 14 yaşındaki Büşra Şeker, havlayarak üzerine doğru gelen sokak köpeklerinden kaçarken düşüp başını kaldırma çarpınca öldü.

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde lise öğrencisi 14 yaşındaki Büşra Şeker, havlayarak üzerine doğru gelen sokak köpeklerinden kaçarken düşüp başını kaldırma çarpınca öldü.

Okul çıkışı 4 kız arkadaşı ile sahil bandında bulunan parkta yürüyen Kocahasanlı Anadolu Lisesi 1'nci sınıf öğrencisi Büşra Şeker, iddiaya göre sokak köpeklerinin havlayarak üzerlerine doğru gelmesi üzerine korkup sağa sola kaçmaya başladı. Şeker, bu sırada ayağının takılması sonucu düşerek başını kaldırıma çarptı. Bir anda ağzından kan gelen genç kız, çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla götürüldüğü Erdemli Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis memuru Mustafa Şeker ile ev kadını Gönül Şeker'in 3 çocuğundan sonuncusu Büşra Şeker'in ölümü ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu. Genç kızın cenazesi, Türbe Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları içinde toprağa verildi.

"ÖLÜMÜNE SEVDİĞİ KÖPEKLER SEBEP OLDU"

Kızını kaybetmenin acısını yaşayan baba Mustafa Şeker, kızının hayvanları çok sevdiğini belirterek, "Olayın olduğu anda kızım arkadaşları ile parkta yürürken sokak köpekleri havlamış. Köpeklerden korkan kızlar kaçmak istemiş. Benim kızım da kaçarken ayağı takılmış ve kaldırıma düşmüş. Hastaneye kaldırılan kızım kurtarılmadı. Çok sevdiği köpeklerin kızımın ölümüne sebep olması çok üzücü" diye konuştu. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocahasanlı Erdemli Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title