Haberler

Liseli Buğra, Vapurun Arka Tarafında Kayboldu

Ailesi izmit'te oturan ve özel bir lisede öğrenim gören 16 yaşındaki Halil Buğra Kurnaz ortadan kayboldu.

Ailesi izmit'te oturan ve özel bir lisede öğrenim gören 16 yaşındaki Halil Buğra Kurnaz ortadan kayboldu. Ggece eve gelmeyen ve yakınlarının vapurla Gölcük'e gittiğini öğrendiği Kurnaz'ın güvenlik kamerası kayıtlarında vapurun arka tarafına gittiği belirlendi. Vapurun arkasına gittikten sonra görünmeyen Halil Buğra Kurnaz'ın denize düştüğü veya intihar etmiş olabileceği göz önüne alarak denizde arama başlatıldı.

Başiskele İlçesi'ndeki Özel Erkul  Fen Lisesi'nin başarılı öğrencilerinden biri olarak gösterilen Halil Buğra Kurnaz, dün gece evine gitmedi. Ailesinin yaptığı araştırmada Kurnaz'ın dün Kocaeli Büyükeşehir Belediyesi'ne ait Karamürsel Alp Vapuru'na binerek Gölcük İlçesi'ne gittiğini belirlendi.  Annesi ve kardeşi Gölcük'e gelerek semtindeki Vapur İskelesi ile vapurun içindeki kamera kayıtlarını polis ve diğer görevlilerle birlikte izledi. Saat 17.00 sıralarında Gölcük'ten İzmit'e hareket eden vapura tekrar bindiği görülen Halil Buğra Kurnaz'ın vapur içinde dolaştığı belirlendi. Hareket halindeki  vapurun arkasına geçen Halil Buğra Kurnaz'ın bunun dışında hiçbir görüntüsüne ulaşılamadı.

Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen annesi ve kardeşi Berat Boran Kurnaz, Halil Buğra Kurnaz'ın vapurun arkasına giderken görülmesinindışında başka kaydının olmaaması üzerine "İntihar mı etti?" diye bağırarak sinir krizi geçirdi. Anne ile oğlu Berat Boran Kurnaz, ambulansa Gölcük Devlet hastanesine götürüldü. Denize düştüğü veya intihar etmek atmacıyla suya atlamış olabileceği değerlendirilen Halil Buğra Kurnaz'ın bulunabilmesi için Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait bir botla İzmit Körfezi'nin Gölcük açıkları ile diğer bölgelerde arama başlatıldı. - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gölcük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title