Haberler

Liseler, Masa Tenisinde Kozlarını Paylaştı

Güncelleme:

İzmir'in Küçük Menderes Havzası'ndaki okul sporları faaliyetleri merkezlerinden olan Ödemiş'te, masa tenisi turnuvası heyecanı yaşandı.

İzmir'in Küçük Menderes Havzası'ndaki okul sporları faaliyetleri merkezlerinden olan Ödemiş'te, masa tenisi turnuvası heyecanı yaşandı. Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu'nda kurulan üç masada Ödemiş, Tire, Torbalı ve Bayındır'dan 11 lise kozlarını paylaştı. Genç kızlar ve erkekler kategorilerindeki turnuvaya 50 sporcu katıldı.

Ödemiş'te genç erkekler kategorisinde maçlar üç grupta yapıldı. Grup 1'de Ödemiş Anadolu Lisesi, Prof. Dr. Muzaffer Kula Lisesi, Tire Kız Teknik Meslek Lisesi ve Ovakent Lisesi; Grup 2'de Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi, Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi, Tire Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bayındır Endüstri Meslek Lisesi; Grup 3'te de Ödemiş Ticaret Meslek Lisesi, Torbalı Endüstri Meslek Lisesi ve Birgi Fazlı Alpay Sağlık Meslek Lisesi yer aldı.

Genç kızlar grubunda ise Hulusi Uçaçelik Anadolu Lisesi, Prof. Dr. Muzaffer Kula Lisesi, Ovakent Lisesi ve Tire Kız Teknik Meslek Lisesi mücadele etti.

Grup maçlarının ardından final grubu karşılaşmaları akşam saatlerine kadar sürdü. Ödemiş grubunda erkeklerde ilk üçe, kızlarda ise ilk ikiye giren okullar çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final maçları 20-21 Aralık'ta İzmir Atatürk Stadı'ndaki salonlarda gerçekleştirilecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Ödemiş İzmir Tire Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title