Haberler

Liseler Arası Futbol Turnuvası

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonunda düzenlenen Liseler arası futbol turnuvası yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizasyonunda düzenlenen Liseler arası futbol turnuvası yapıldı.

Turnuvaya, 13 ilçedeki tüm liselerin katılımıyla futbol şölenine dönüştü. Kıran kırana bir mücadeleyle yapılan turnuvada öğrenciler kardeşlik ve centilmenlik açısından örnek davranışlar sergilediler. Büyük bir mücadeleyle geçen turnuva sonunda İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullar tüm rakiplerini eleyerek finale kaldılar. Finalde İpekyolu Mehmet Akif ERSOY Anadolu Lisesi ile İpekyolu Anadolu İmam Hatip Lisesi karşılaştı. Karşılaşmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, Okul müdürleri, veliler ve öğrenciler büyük bir heyecanla izlediler.

Turnuva sonucunda İpekyolu Mehmet Akif Ersoy Lisesi şampiyon oldu ve il dışında yapılacak olan bölge şampiyonasında Van'ı temsil etme hakkını elde etti. İkinciliği İpekyolu Anadolu İmam Hatip Lisesi, üçüncülüğü İpekyolu Selahaddini Eyyubi Anadolu Lisesi ve dördüncülüğü İpekyolu Vangölü Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi elde etti. Dereceye giren sporcular kupalarını ve madalyalarını kurum müdürlerinin elinden alarak sevinçlerini birbirlerini alkışlayarak gösterdiler.

İpekyolu ilçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, Okul derken akıllara sadece dersler gelmemeli sportif ve sosyal faaliyetlerin bölgemiz çocuklarının sosyalleşmesi, özgüven kazanması ve birbirleri ile kaynaşarak kardeşlik duygularını geliştirmeleri açısından çok büyük önem arz ettiğini belirterek bu organizasyonda emeği geçen her kese özellikle Gençlik Hizmetleri İl Müdürü sayın Nevzat İnanç'a teşekkür etti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İpekyolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title