Haberler

Lisede Tabancalı, Sopalı, Satırlı Kavga

Güncelleme:

Adana'da bir liseyi basan saldırganlarla öğrenciler arasında çıkan, tabanca, sopa ve satırların da kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralandı. Polisin biber gazı kullanarak sona erdirdiği kavgayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

Olay, merkez Yüreğir İlçesi'nin Akdeniz Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi'nde öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, önceden diğer öğrencilerle henüz belirlenemeyen nedenden kavga eden öğrencilerden biri, arkadaşlarını ve akrabalarını toplayıp okula geldi. Tabanca, sopa ve satırlarla okulu basan grup, bahçede bulunan husumetli oldukları öğrencilere saldırdı. Öğrencilerin de saldırıya karşılık vermesiyle ortalık savaş alanına döndü. Kavgada, sopayla dövülen 2 öğrenci yaralandı. Okul yönetiminin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerini gören grup, ara sokaklara girerek kaçmaya başladı.

Okuldaki kavgaya tanık olan diğer öğrenciler, panik ve gözyaşları arasında dışarı kaçtı. Kavgayı haber alan veliler çocuklarını görebilmek için okula akın etti. Okuldan gözyaşı dökerek çıkan öğrencileri, anne ve babalarına sarılarak teselli etmeye çalıştı.

Kavga eden tarafları ayırmak için biber gazı kullanan polis, olaya karıştığı ileri sürülen 8 kişiyi gözaltına aldı. Ekip otolarına bindirilen şüpheliler, işlem yapılmak üzere Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği'ne götürülürken, çevrede geniş güvenlik önlemi alındı.

MAHALLELİ ŞİKAYETÇİ

Lisede sık sık kavga çıktığını ileri süren mahalle sakinleri, "Burada sık sık kavga oluyor ama bu kadar büyük çaplı olay çıkmamıştı. Resmen silahlarla okulu basıp, ateş açtılar. Polis zamanında yetişip müdahale etmeseydi çok kan dökülürdü" ifadelerini kullandı. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Yüreğir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title