Haberler

Lise Öğrencisinin Kaçırılışının Sırrı Çözüldü

* 16 yaşındaki A.S'yi kaçırdıkları belirlenen 2 kişi tutuklandı.

* 16 yaşındaki A.S'yi kaçırdıkları belirlenen 2 kişi tutuklandı. Cezaevine konulan şüpheliler suçlamayı kabul etti; A.S'yi babasıyla aralarındaki alacak-verecek meselesi nedeniyle kaçırdıklarını iddia etti.

Cengiz ÇOBAN, İstanbulDHA

Geçtiğimiz ay Çekmeköy'de 16 yaşındaki lise öğrencisi A.S'yi okul çıkışı evine giderken kaçıran kişilerin kimlikleri belirlendi. Suçlamayı kabul eden N.C ve S.A adlı şüpheliler tutuklanıp cezaevine konuldu. İki şüpheli kaçırma olayını lise öğrencisinin babasıyla aralarındaki alacak-verecek meselesinden kaynaklandığını ileri sürdü.

4 GÜN SONRA AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Lise öğrencisi A. S. Çekmeköy Reşadiye Köyü'nden kaçırıldıktan 4 gün sonra salıverilmiş ve Jandarma tarafından ailesini teslim edilmişti.

JANDARMA ŞÜPHELİLERİN İZİNİ ARAMAYA DEVAM ETTİ

Olayla ilgili olarak soruşturmayı aralıksız sürdüren jandarma, lise öğrencisinin kaçırıldıktan sonra tutulduğu mahalleyi ve siteyi belirledi. Pendik'teki siteye giren çıkanların listesi incelemeye alındı. Çok geçmeden N.C isimli bir kişinin olayla ilgili olabileceği belirlendi. Derinleştirilen soruşturmada S.A. adlı bir başka kişinin de olayda rol aldığı anlaşıldı.

YAKALAMAK İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Jandarma bunun ardından isimleri belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışmalarına başladı. Bu sırada olaya karışan otomobil Sultanbeyli ilçesinde görüldü. Takibin sürdüğü sırada isimleri belirlenen şüpheliler S.A. ve N.C. ortaya çıkıp teslim oldu.

LİSE ÖĞRENCİSİ KAÇIRANLARI TEŞHİS ETTİ

Kaçırılan, daha sonra serbest bırakılan A. S. iki şüpheliyi de teşhis etti; N.C'nin 3 gün boyunca kaçırıldıktan sonra alıkonulduğu dairede kendisiyle kalan kişi, S.A.'nın da kaçırılma esnasında aracı kullanan kişi olduğunu söyledi. .

SUÇLAMAYI KABUL ETTİLER, BABAYLA ALACAK MESELESİ OLDUĞUNU İLERİ SÜRDÜLER

Şüpheli N.C. ve S.A.'nın avukat eşliğinde alınan ifadelerinde üzerlerine atılı olan suçlamayı kabul ettikleri, olayın lise öğrencisinin babasıyla aralarındaki alacak verecek meselesinden kaynaklandığını ileri sürdükleri öğrenildi.

TUTUKLANDILAR

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine konuldu..

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çekmeköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title