Haberler

Lise Öğrencisi, Dolandırıcılara Unutamayacakları Bir Ders Verdi

Güncelleme:

Kuşadası'nda lise öğrencisi 16 yaşındaki H.K., kendisinden para isteyen telefon dolandırıcılarına 2 bin liralık unutamayacakları bir ders verdi.

Kuşadası'nda yaşayan 16 yaşındaki H.K.'yı arayan teletokatçılar, "PKK, hesabını ele geçirdi" diye dolandırmaya kalktı. Ancak H.K. ava gidenleri avlayıp 2 bin liralarını aldı.

Lise öğrencisi 16 yaşındaki H.K.'yı arayıp kendilerini savcı olarak tanıtan teletokatçılar, "Terör örgütü PKK, tüm hesabını ele geçirdi. Güvenlik için tüm birikimini bize teslim et" dedi.

ÇARPACAKKEN ÇARPILDILAR

Ancak H.K. dolandırıcıları kendi silahı ile vurdu. Teletokatçılara, "Krediyle aldığım 40 bin liralık arabam var. Hemen satacağım ancak ipoteği kaldırmam için 2 bin liraya ihtiyacım var" yalanını söyledi. Kaz geleceğini umdukları yerden tavuk esirgememeye karar veren dolandırıcılar, gencin hesabına 2 bin lira gönderdi.

"BİLSEYDİM DAHA FAZLA İSTERDİM"

Gelen parayla elektronik tablet alan genç, yaşadığı olayı jandarmaya şöyle anlattı, "Arkadaşımın babası, yakın zamanda teletokatçılara 15 bin lira kaptırdı, tecrübeliyim. Bir de bu kadar kolay inanacaklarını bilseydim daha fazla para isterdim"

BİR YILDA 11,5 MİLYON LİRA

Sadece İzmir'de, 2013 başından 25 Kasım 2014'e kadar polis kayıtlarına geçen teletokat sayısı 986. Bu vakalarda kaybedilen para ve ziynet eşyası değeriyse yaklaşık 11,5 milyon lira.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kuşadası Güncel Haberler

500

Yorumlar (112)

4444:

o para sana ananin ak sütü gibi helal olsun afferim lan :))

72
2
yanıtYanıtla
CİHANBEYLİ ???Mobil-IOS:

Helal olsun ananın Aksutu gıbı tebrıkler domuzdan kıl koparmak sevaptır derler

65
1
yanıtYanıtla
1903:

burası türkiye dolandırıcıları bile dolandırırlar

58
0
yanıtYanıtla
tevhit allah:

affaerin lan :) helal olsun sende az tokatçı değilmişsin

56
0
yanıtYanıtla
seda kaya:

bugünün en güzel haberi bence:)

53
3
yanıtYanıtla
ahmet:

lan bu sahtekarların aradıkları numaralar belli zaten polis neden bulamıyor yada buluyormu bilemedim buluyorsada çökmeleri lazım kaç senedir aynı terhane.

54
0
yanıtYanıtla
qwe:

şimdi adamlar ortaya çıkıp şikayet etse çocuğu içeri atarlar. işte yeni türkiye işte akp türkiyesi işte tayyip adaleti.

29
24
yanıtYanıtla
emekli:

hırsızlar tutuklanmıyor dışarıda geziyor, erdoğan hakkında en ufak bir söyle hemen içeridesin. . . memleketimin hakimleri. . . . . . .

25
24
yanıtYanıtla
kürt:

kendisi zaten totakçı baksana tipine :)))))))

11
37
yanıtYanıtla
ismet:

aferin delikanlıya. herkes uyanık olmalı

45
2
yanıtYanıtla
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title