Haberler

Babasından İzinsiz Aldığı Otomobille Gezmeye Çıktı: 4 Yaralı

Güncelleme:

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 16 yaşındaki lise öğrencisi Y.A. 3 sınıf arkadaşıyla birlikte babasına ait otomobille izinsiz gezerken kaza yaptı.

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde 16 yaşındaki lise öğrencisi Y.A., 3 sınıf arkadaşıyla birlikte babasına ait otomobille izinsiz gezerken kaza yaptı. Kazada Y.A. ile arkadaşları yaralandı.

Olay öğlen saatlerinde Sapanca- Kırkpınar yolunda meydana geldi. Y.A., okulun öğlen tatilinde babasının yeni aldığı 41 KV 640 plakalı otomobili izinsiz alıp, sınıf arkadaşlarından E.B., D.T. ve K.K.'yı yanına alıp gezmeye çıktı. Ehliyetsiz genç, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önce park halindeki 53 AK 626 plakalı otomobile, ardından da 38 HK 082 plakalı otomobile çarpıktan sonra takla attı.

Kazada otomobili kullanan Y.A. ağır, diğer 3 arkadaşı ise hafif yaralandı. Yaralılara önce Sapanca Devlet Hastanesi'nde müdahale edildi. Durumu ağır olan Y.A. ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi.

Y.A.'nın kaza yaptığı otomobili babasının yeni aldığı öğrenildi.

- Sakarya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırkpınar Sapanca Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title