Haberler

Eskişehir'de Lise Öğrencilerini Taşıyan Otobüs Devrildi: 43 Yaralı

Güncelleme:

Eskişehir'in İnönü ilçesinde lise öğrencilerini taşıyan tur otobüsünün devrilmesi sonucu 43 öğrenci yaralandı.

İzmir'den Anadolu Lisesi öğrencilerini Eskişehir'e getirmekte olan otobüs Kütahya Karayolu Dutluca rampalarında sabah saat 07.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle devrildi. Kazada yaralanan 43 öğrenci, ambulanslarla Eskişehir'deki hastanelere kaldırıldı.

BARİYERE ÇARPARAK DEVRİLDİ

Muharrem Patı idaresindeki otobüs, Kütahya-İnönü karayolu 15. kilometresinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle, yol kenarında bulunan bariye çarparak devrildi. Kazada sürücü Patı ve araçta bulunan 43 öğrenci yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Eskişehir'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ayakta tedavi edilen öğrencilerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

OTOBÜSÜN ARKASINDA DİKKAT ÇEKEN YAZI

Kaza yapan otobüsün arkasında 'Cesaretin yoksa izle' yazısı dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Kütahya Dutluca İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (25)

vatandaş:

millet diye yorum yazan kişi senin varlığında zamanın hatası bence

40
57
yanıtYanıtla
AK PARTİ:

yaşasın duble yollar, durmak yok yola devam

27
16
yanıtYanıtla
1071 / TİHO:

Davutoğlunun ayağı baya uğurlu geldi. TİHO

20
16
yanıtYanıtla
S.B.:

Ne oluyor yaa. . . . . . . ne bu kazalar böyle üst üste. . . . . . . . paralel mi yapıyor bunları ? . . . . Tüm öğrencilerimize acil şifalar dilerim. . . . . . !!!

21
11
yanıtYanıtla
bilmem:

olacağı varsa sebep çıkıyor boşuna milleti suçlamayın ALLAH şifa versin inşallah

23
2
yanıtYanıtla
AK PARTİ:

yaşasın ak parti, memleketimizin üzerine cennetten nur yağıyor hadi açın ellerinizi nur dolsun avuçlarınız

15
10
yanıtYanıtla
Ercan yurtsevenm@m.m:

On yıl öncesi kaza yok denecek kadar azdı. Bu hükümet geldi kazalar arttı. Bu olayın faturafasıda devlete keselim millet...

6
7
yanıtYanıtla
Ercan Yurtsevenm@m.m:

Düşünün bir kere on yıl öncesine kadar bu kadar kaza varmıydı. Sizce....

8
3
yanıtYanıtla
MUSA:

GEÇMİŞ OLSUN,

10
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

Yine hükümetin hatası. Nasıl kapalı alanlarda sigara içmeyin içerseniz cezası şu kadar diye uyarı yazısını bulundurmayı mecbur ediyorsan bu yolla yola çıkarak şoförlerede araçlarında uykusuz araba kullanmayın, hatalı sollama yapmayın, aracınızın bakımını yapmadan yola çıkmayın ve aşırı hız yapmayın diye uyarı yazısı bulundurmayı mecbur etseydi belkide bu kazaların 80 önlenebilirdi.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title