Haberler

Lise Öğrencileri Köpek Barınağını Ziyaret Etti

Çanakkale’nin Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesinde bulunan Köpek Barınağını ziyaret eden Fernur Sözen Anadolu Lisesi 10B Sınıfı Öğrencileri, 350 adet köpeği bir arada görünce şaşkına döndüler.

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesinde bulunan Köpek Barınağını ziyaret eden Fernur Sözen Anadolu Lisesi 10B Sınıfı Öğrencileri, 350 adet köpeği bir arada görünce şaşkına döndüler.

Fernur Sözen Anadolu Lisesi 10B Sınıfı Öğrencileri, Almanca dersinin konusu olan 'Köpek' konusunu yerinde işlemek için Küçükkuyu Belediyesi himayesinde kurulan Köpek Barınağını ziyaret ettiler. Almanca Öğretmeni Nilay Eşiyok, Felsefe Öğretmeni Seçim Mutlu ve 10B Sınıfı öğrencileri Küçükkuyu Belediyesine ait bir minibüs ile Köpek Barınağına geldiler. Bir anda 350 adet çeşitli cins köpekle karşı karşıya gelen öğrenciler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Bakım evinden bulunan Köpeklerin bakımlarını gönüllü olarak üstlenen Mehmet Kaya, Alman eşi Anita Kaya Mahr ve Baldızı Hanni Schiedel, köpeklerin yiyecek, temizlik ve sorunlarıyla kendilerinin uğraştığını anlattılar. Öğrenciler, yanlarında getirdikleri Köpek mamalarını Barınağın sorumlusu Mehmet Kaya'ya teslim ederek köpeklerin bakımlarına katkıda bulundular. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kaya Küçükkuyu Çanakkale Ayvacık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title