Haberler

Lise'de Tenis Kordu Açılışı

Halkapınar'da Kaymakam ve Belediye Başkanı, Lise Bahçesinde Tenis Kortu Açılışı Yaptılar

Halkapınar'da Kaymakam ve Belediye Başkanı, lise bahçesinde tenis kortu açılışı yaptılar.

Arif Arık Lisesi okul bahçesinde basketbol, voleybol ve futbol gibi müsabakaların yapıldığı alana birde tenis sahası yapıldı.

Tenis sahası açılışına Halkapınar Kaymakamı Mustafa Duruk, Belediye Başkanı Fatih Şentürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Sekman, Ereğli Tenis Kulübü Başkanı Osman Çat, okul idareci, öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Kaymakam ve Belediye başkanı tarafından yapılan servis atışları ile açılışı yapılan tenis kortta Ereğli tenis kulübü üyeleri ve beden eğitimi öğretmenleri arasında çiftler tenis müsabakası yapıldı.

Lise Beden Eğitimi Öğretmeni Cem Çetin, 'Tenis kortunun hem açılışı niteliğinde hem de öğrencilerimize bu sporun tanıtımı amacıyla böyle bir organizasyonu düzenledik' dedi.

Çetin, 'Ereğli Tenis Kulübü Başkanı Osman Çat, kulüp üyesi Soner Örker, Ereğli TED Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Çalışır ile birlikte ve bu arkadaşlarımızın katkılarıyla böyle bir organizasyonu gerçekleştirdik' dedi.

Kaymakam Duruk ise, ilçenin hentbol, yüzme, tenis gibi spor tesis ve dallarında eksikleri olduğuna dikkat çekerek, 'Emeği geçen idareci, öğretmen ve Ereğli tenis kulübü üyelerine teşekkür ederim' dedi.

(YG-MRS-NÖZ) - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title