Haberler

Lisans Çıkaramayınca Futbol Kulübü Satın Aldı, Eşini de Başkan Yaptı

Güncelleme:

Antalya'da amatör lisanslı futbolcu Eyüp Aktaş, para verdiği halde lisansını çıkarmayan kulübe kızınca başka bir kulüp satın alıp, eşini de başkan yaptı.

Antalya'da Köy Hizmetleri spor, Antalya spor, Pınarlı spor başta olmak üzere birçok kulüpte 7 yaşından bu yana amatör lisanslı top koşturan kuyumcu Eyüp Aktaş, bir inat uğruna nasıl spor kulübü satın aldığını anlattı.

Geçen yıl futbol oynamak için Aksu Ferrokrom Spor Kulübü'ne gittiğini belirten Eyüp Aktaş, "Lisans ücreti olarak 750 lira vermeme rağmen lisansım çıkarılmadı. Bu duruma çok kızdım, içerledim. Hırs yaptım ve satın almak için kulüp aramaya başladım." dedi.

"FUTBOLDAN NEFRET EDERDİ, BAŞKAN OLUNCA MAÇ İZLER OLDU"

Kulüp ararken Antalya Denizgücü Spor Kulübü'nün başkanı Tevfik Ural'ın kendisiyle temasa geçtiğini belirten Eyüp Aktaş, gelişmeleri şöyle aktardı; "Başkan Tevfik Ural ile her konuda anlaştık ve kulübü satın aldım. Kulübün adını da mahallemin adı olan Cihadiye ile değiştirdim. Futbol oynamak istediğim için Cihadiyespor'un başkanlık koltuğuna da 2 çocuğumun annesi ev kadını eşim İnci Aktaş'ı oturttum. Eşim futboldan nefret ederdi ama, onu başkan yapınca hoşuna gitmiş olacak ki artık televizyonda bile futbol maçlarını izler oldu."



"İLK MAÇINI, LİSANSINI ÇIKARMAYAN TAKIMLA YAPTI"

Antalya Amatör Küme'nin yeni sezonunda 2'nci Amatör ve U12 Liglerinde mücadele vereceklerini kaydeden Eyüp Aktaş, yeni sezon öncesinde ilk hazırlık maçını da lisansını çıkartmayan Aksu Ferrokrom Spor Kulübü ile oynadığını söyledi. 'İnadına rövanş' parolası ile bu maça günler öncesinden hazırlandıklarını kaydeden Aktaş, "Takımı 1 günlüğüne otelde kampa aldım. Tüm mahalleli yaşadıklarımı bildiği için sabırsızlıkla bu maçı bekledi. Tribünde de bana destek verdiler. Maç 3-3 bitti. Hedefim takımımı Bölgesel Amatör Lig'e çıkarmak." dedi.

"FUTBOLU SEVDİM"

Kulüp başkanı İnci Aktaş ise eşinin kendisini kulüp başkanlığına getirdiğini söylemesi üzerine çok şaşırdığını söyledi. Futbolla hiç ilgisi olmadığını anlatan İnci Aktaş, kulüp başkanı olduktan sonra antrenmanları takip etmeye başladım. Ardından televizyondan da maçları izleyince futbolu sevdim." dedi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Kulüp antrenörü Sefa Aydoğar ise hedeflerinin şampiyon olmak ve bir üst lige çıkmak olduğunu kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Eyüp Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

ahmet:

artık oynatacak futbolcu bulmak içinde eşini her bir oyuncuyla beraber edersin d sonra bulursun

10
89
yanıtYanıtla
HÖÖHÖHÖHHÖHHÖÖÖ:

SANKİ LİVERPOOLU ALMIŞ

14
23
yanıtYanıtla
ANKARA KARA GÜN 10,10,2015Mobil-IOS:

Bunla. Ne. Güzel top. Oynanırya. Gol. Bol. Bol

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title