Haberler

Lipton Ice Tea'den "Hararet Matik"

Lipton Ice Tea "Hararet Matik" şaka oyunu ili kullanıcılarını farklı ve eğlenceli bir hizmet daha sundu.

Lipton Ice Tea "Hararet Matik" şaka oyunu ili kullanıcılarını farklı ve eğlenceli bir hizmet daha sundu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, internet üzerinden oynanabilen eğlendirici ve bir o kadar da şaşırtıcı bir uygulama olan Hararet Matik, Lipton Ice Tea'nin facebook sayfası üzerinden yürüttüğü bir uygulama. Taklit ustası İsmail Baki Tuncer'in İlker Tahsin, Erman Teroğlu, George Arkın, Lazkopat tiplemeleri ya da hepsinden biraz bulunan Kombomiks'den dilenen seçilebiliyor. Aynı zamanda her şakalanan ve şakalayan çekilişe katılmaya hak kazanıp tıklım tıklım Lipton Ice Tea dolu bir buzdolabına da sahip olabiliyor.

Bu eğlenceli oyuna Facebook'tan Lipton Ice Tea (facebook.com/liptonicetea) sayfası üzerinden "Hararet Matik" uygulamasına giren herkes katılabilecek. Teknolojik olarak kullanımı oldukça kolay olan uygulamayı başlatmak için, şaka yapacak kişinin karşı tarafın cep telefonunu bilmek gerekiyor. Tamamen ücretsiz olan oyunda herkes her gün dilediği üç arkadaşına şaka yapabilecek. Eylül ayında başlayan Lipton Ice Tea ile "Hararet Matik" şaka oyununun heyecanı, akim ayı sonuna kadar devam edecek.

Muhabir: Semra Orkan

Yayıncı: Yılmaz Yıldız - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Baki Facebook Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title