Haberler

Lions 100'üncü Yaşını Nazım'da Kutladı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Uluslararası Lions Kulüplerinin kuruluşunun 100’üncü yıl kutlama etkinliklerinde lionsları yalnız bırakmadı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Uluslararası Lions Kulüplerinin kuruluşunun 100'üncü yıl kutlama etkinliklerinde lionsları yalnız bırakmadı.

Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Yıldız Kenter Tiyatro Salonu'nda düzenlenen gecede, 100 Yılın İz Bırakan Şarkıları, müzisyen Musa Göçmen ve orkestrası ile tenor Zafer Mutlu'nun yorumuyla ziyafete dönüştü. Konuklar orkestranın keyifli performansıyla müzik dolu bir gece yaşadı. Törende konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yolumuz, Mustafa Kemal'in yoludur. Ülke olarak birleşelim. Halk müziği de, sanat müziği de klasik müzik de bizi biz yapan değerler" dedi.

Gecenin ev sahipliğini Uluslararası Lions 118 U Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Ömer Ruhi Eryurt ise, "Kültür ve sanatı değerlerimizi korumak adına önemli bir fırsat olarak görüyorum. Eğer bir ülkede kültür ve sanat reddedilip benimsenmez ve uygulanmazsa o ülkenin gelişmişlik düzeyi asla hedeflediğimiz seviyede olamaz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Musa Göçmen ve orkestrası ile tenor Zafer Mutlu, 100 yıllık süre içindeki popüler pop, klasik müzik, yabancı şarkılar, film müzikleri, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirdi. Konuklar orkestranın performansını ayakta alkışlarken orkestranın keyifli performansıyla müzik dolu bir gece yaşadı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zafer Mutlu Fethi Yaşar Yenimahalle Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title