Haberler

Lıonlar Ata'nın Huzurunda…

Güncelleme:

Türk Lionları tarafından '30 Ağustos Kutlamaları' kapsamında 26 Ağustos – 9 Eylül tarihleri arasında her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen 'Büyük Taarruz 3. Bisiklet Turu'nun birinci adımı Anıtkabir ziyareti ile başladı.

Anıtkabir'de gerçekleştirilen resmi törene Konfederasyon Başkanı Nilüfer Ogan, 118 U Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Ömer Ruhi Eryurt, 118 K Yönetim Çevresi Genel Sekreteri Av. Fehime Tunca, Sayman Faruk Özçelik, 2. Kesim Başkanı Ali Osman Özer ile 4. Kesim Başkanı Nahide Uçmazbaş katıldı. Anıtkabir'deki ana direkte dalgalanan Türk bayrağını gönderden indirerek Anıtkabir Müzesi'nde muhafaza eden Anıtkabir Komutanlığı, resmi törenle bayrağı tüm Türk Lionları'nı temsilen katılan Konfederasyon Başkanı Nilüfer Ogan'a teslim etti.

30 Ağustos kutlamaları için Anıtkabir'de bir araya gelen Türk Lionları, Atanın huzuruna çıkarak mozoleye çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundular. Türk Lionları için büyük önem arz eden ve Afyon Kocatepe'de gerçekleştirilen Zafer Yürüyüşü sonrası Anıtkabir'den teslim alınan 'Dalgalanmış Türk Bayrağı' bisikletçilere teslim edildi. Bisikletçiler, 9 Eylül Cuma günü Konfederasyon Başkanı Nilüfer Ogan ve Lions Yönetim Çevresi Federasyon temsilcilerinin de katılacağı törende, gururla taşıdıkları bayrağı İzmir Valiliğine teslim edecekler. Türk Lionları'nın ortak yürüttüğü 30 Ağustos etkinlikleri, Anıtkabir'den teslim alınan 'Dalgalanmış Türk Bayrağı'nın İzmir Valiliğine teslim edilmesiyle son buluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Faruk Özçelik Osman Özer Tunca Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title