Haberler

Lionel Jules Carole Galatasaray'da

Güncelleme:

Galatasaray, ES Troyes AC oyuncusu Lionel Jules Carole ile anlaştığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Kulübü, ES Troyes AC oyuncusu Lionel Jules Carole ile anlaştığını konusunda KAP'a bir açıklama gönderildi.

BONSERVİS BEDELİ 1.5 MİLYON EURO

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Lionel Jules Carole ve kulübü ES Troyes AC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 1.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir (Futbolcu 2015-2016 sezonunda 25 resmi maçta ilk 11'de oynarsa eski kulübüne 300.000 EUR daha ödenecektir). Futbolcuya ise anlaşmaya varılan 4 futbol sezonunun (2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019) her biri için net 700.000 EUR sabit transfer ücreti ve 15.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (85)

kosovalı:

Galatasaray her seneki gibi takım olmaya kadroyu kuruyor Fenerbahçe ise tribünlere oynuyor

32
21
yanıtYanıtla
asiibo:

Bu dediğine sen inandın mı

yanıt0
yanıt1
Gsli:

Bu kim ya fenerbahce ye bak bir de bize bak adamların hedefi şampiyonlar ligi bizimki en büyük hedefimiz lig şampiyonluğu adamlar yıldızlar topluluğu biz sabriyle sözleşme yenileyip böyle daha top oynamayı bilmeyen adamları alıyoruz adamların hedefi şampiyonlar ligi bizimki süper lig uyanın beyler artık süper lig yetmiyor büyük takım olmaya

26
19
yanıtYanıtla
HAMDİ BEY:

Sen feneve git tutan mı var sanki seni?

yanıt1
yanıt1
asiibo:

Aynen her takim iyi transfer yapsa lige ilgi artar.bi oyuncuya kotu demiyorum genç telles e amrabata sans vermeyen yönetim bu adama verir mi

yanıt0
yanıt1
Adinizi Yazin:

Lan Çakala bak. Allahin ezik fenerlisi kendisini Galatasarayli gibi gosterip algıyı yonetmeye calisiyor. Fener kac yil avrupada oynayipta basari kazandiki hedefi şam.ligi olsun?

yanıt0
yanıt1
cimbomCİMBOMCİMBOMCİMCOM:

O DEĞİL DE;BURAYA GELİP GS HABERİNE YORUM YAPAN EZİK FENERLİLER BIRAKIN CİMBOMU DA SİZ TRANSFER ETTİĞİNİZ BU FUTBOLCULARLA YİNE ŞAMPİYON OLAMAZSANIZ SİZİNLE NE KADAR DALGA GEÇİLECEĞİNİ, YİNE AZİZ İSTİFA DİYE NASIL BÖĞÜR BÖĞÜR BÖĞÜRECEĞİNİZİ, NASIL ZIRLAYACAĞINIZI Bİ DÜŞÜNÜN BAKALIM. SAHİ SİZ NEDEN GS HABERLERİNDESİNİZ?YOKSA GİZLİ GALATASARAY''LIMISINIZ EZİK FENERLİ BEBİŞLER?

21
12
yanıtYanıtla
ASLAN:

Robin van persie iyi bir futbolcu olsaydı ,fenere gitmezdi.

16
11
yanıtYanıtla
HAKAN:

GALATASARAYA BU YAKISIR DÜNYA YILDIZI GALATASARAYI TEK BASINA SAMPIYON YAPAR.REAL BARCELONA BU FUTBOLCUYA YALVARDI GITMEDI GALATASARAYA GELDI. BEN NE DEMEK ISTEDIGIMI ANLADINIZ. KiM BU YAAA

17
9
yanıtYanıtla
ASLAN:

Çok para harcayıp takm kurulmaz. İllede ne yapalım 500 milyon mu harcayalım geç bunları. GS takımı iyi fazla transfere gerek yok,zaten takımda starlar var.şimdi 4 futbolcu aldıkmı tamamdır bu iş. Fenerin şampiyonlar ligine girmesini isterim ama giremicek,çünkü,dişli rakipler çıkacak karşısına.

12
11
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title