Haberler

Linçten Kurtarılan Yaralı Gence Poşetli İlk Yardım

Bursa'da çay ocağı işletmecisi 27 yaşındaki Murat Hendekçi tarafından tabanca ile bacağından vurulan 25 yaşındaki Mustafa Yıldız, yaralı olduğu halde mahallelinin saldırısına uğradı.

Bursa'da çay ocağı işletmecisi 27 yaşındaki Murat Hendekçi tarafından tabanca ile bacağından vurulan 25 yaşındaki Mustafa Yıldız, yaralı olduğu halde mahallelinin saldırısına uğradı. Linç edilmek istenen Yıldız'ı polis kurtarıp polis aracına alarak korudu. Yıldız'ın bacağını poşet ile sıkarak kan kaybını önlemeye çalışan polis, gelen ambulansla hastaneye gönderdi.

Olay, dün merkez Yıldırım İlçesi Meydancık Mahallesi'nde meydana geldi. İşlettiği çay ocağı geçen cumartesi günü kurşunlanan Murat Hendekçi, şüphelendiği Mustafa Yıldız ile buluşup konuşmak istedi. Buluşan ikili çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Hendekçi, ruhsatsız tabancası ile ateş ettiği Yıldız'ı sağ bacağından yaraladı. Murat Hendekçi olay sonrası kaçarken, çevredeki vatandaşlar yaralı Mustafa Yıldız'a saldırdı. Polis, yaralı  genci öfkeli vatandaşların elinden kurtarıp polis aracına aldı. Ardından ise kan kaybını önlemek için beyaz renkli bir poşet ile bacağını sıktı.Yıldız, daha sonra polis kontrolünde bindirildiği ambulansla devlet hastanesine kaldırıldı.

Olay sonrası yakalanan Murat Hendekçi, "İşyerimi kurşunladılar. Sürekli yanıma gelen Murat'tan şüphelendim. Konuşmak için buluştuğumuzda bana küfür edince bu olay oldu" dedi. Sorgulaması devam eden murat Hendekçi adliyeye çıkartılacak. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title