Haberler

    Limon ile Zeytin Müzikali

    Çocukların hayranlıkla seyrettiği çizgi filmin sahneye müzikal bir gösteri olarak aktarıldığı ve bir pazar gününün sürprizlerle anlatıldığı müzikal "Limon ile Zeytin", 19 Şubat'ta Malatya Kemal Sunal Salonu'nda sevenleriyle buluşuyor.

    Çocukların hayranlıkla seyrettiği çizgi filmin sahneye müzikal bir gösteri olarak aktarıldığı ve bir pazar gününün sürprizlerle anlatıldığı müzikal "Limon ile Zeytin", 19 Şubat'ta Malatya Kemal Sunal  Salonu'nda sevenleriyle buluşuyor.

    -24 ay üzeri çocuklar bilete tabidir.

    Sahnede, Limon, Zeytin, Babişko ve Çıtçıt Hanım'ın yanı sıra birçok farklı sürprizin de yer alacağı Limon ile Zeytin Müzikali'nin şarkıları, özel olarak bestelendi ve  müzikal sadece çocuklara yönelik değil, büyüklerin de keyif alacağı şekilde sahneye uyarlandı. Limon ile Zeytin'in Babişko'yu harekete geçirmek ve koltuğundan kaldırabilmek adına sergiledikleri pratik çözümler müzikale ayrı bir tat katar ve müzikal, şarkıları, dansları, ve heyecan verici öyküsü ile muhteşem bir gösteri haline dönüşür.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kemal Sunal Malatya Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title