Haberler

Liman Hizmet Ücretlerinde İndirim

Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Şube Başkanı İrfan Erdem, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'nın (ERDEMİR) liman hizmet ücretlerinde indirime gittiğini bildirdi.

Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Şube Başkanı İrfan Erdem, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'nın (ERDEMİR) liman hizmet ücretlerinde indirime gittiğini bildirdi.

Erdem, gazetecilere yaptığı açıklamada, Erdemir Liman Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerde liman tahliye ücretlerinde indirime gidilmesi talebinde bulunulduğunu belirterek, Erdemir yönetiminin talebi olumlu yönde değerlendirdiğini vurguladı.

Limanda, yükleme ve boşaltma hizmeti alan firmalardan araç tartım ücreti alınmayacağını aktaran Erdem, şunları söyledi:

"İthal genel kargo yükünün tahliyesi için 6,00 USD/ton olan tahliye ücreti 4,5 USD/ton olarak indirime gidilmiştir. Dökme yüklerde yükleme/boşaltma ücreti 4,75 USD/ton yerine 4,5 USD/ton olarak uygulanmaktadır. 3. şahısların gemi yükleme/boşaltmada daha önceleri alınan kantar ücreti alınmayacaktır. Yeni hizmet tarifesinin limanı kullanan tüm üyelerimize, bölgemizde iş yapan firmalarımıza hayırlı olmasını diler, çeşitli örneklerle görüşlerimizi dikkate alan Erdemir yönetimine şahsım, yönetim kurulum, üyelerimiz ve bölgemiz firmaları adına en içten teşekkürlerimizi sunarız."

Kaynak: AA / Yerel

Batı Karadeniz İrfan Erdem Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title