Haberler

Limak Atlantis'te Bir Tatil Rüyası

Türkiye'de yaz turizminin adeta kalbi konumunda olan Antalya her yıl yurt içinden ve yurt dışından binlerce misafir ağırlıyor. Farklı standartlara sahip birbirinden güzel Antalya otelleri ise kalite konusunda birbirleriyle yarışır durumda. Turizm potansiyeli oldukça yüksek olan Antalya'da haliyle çok fazla otel seçeneği var. Gittiği her yerde aynı standardı arayıp, konaklama tercihini otel zincirlerden yana kullananlar için Antalya Belek'te bir otel önerimiz var: Limak Atlantis Hotel.

Adını kayıp uygarlık Atlantis'ten alan Limak Atlantis Hotel, Limak Hoteller Zinciri'nin ödüllü otellerinden biri. Minimalist akımla dekore edilen otel oldukça modern ve bir o kadar zarif. İyi bir tatil için her türlü ayrıntının düşünüldüğü Limak Atlantis Hotel'de pek çok farklı aktivite imkanı mevcut. Yüzmeyi sevenler otelin özel plajında Akdeniz'in ve güneşin tadını çıkarabilirler. Otelde ayrıca jakuzili havuz, animasyon havuzu, çocuk havuzu gibi farklı havuz seçenekleri var. Dilerseniz animasyon havuzunda suyun en eğlenceli halini yaşarsınız, dilerseniz relax havuzunda sakin saatler geçirirsiniz, seçim sizin… Yaz tatillerinin en eğlenceli kısımlarından biri olan animasyon gösterileri otelde farklı dil seçenekleri ile sergilenmekte. Spor yapmayı sevenler içinse basketbol, mini golf, tenis, voleybol, sörf ve kano gibi seçenekler var.

Damak tadına düşkün olanlar için konaklama yapacakları otelin restoran hizmetleri çok önemlidir. Limak Atlantis'in açık büfe sunum yapan ana restoranında ve farklı mutfaklar üzerine hizmet veren alakart restoranlarında inanılmaz lezzetler tadabilirsiniz. Zengin suşi seçenekleri ile Sushida Restoran, farklı Meksika yemekleri ile El Saguaro Restoran ve sualtı dünyasının en lezzetli halini sofranıza kadar getiren Posedion Fish Restoran tatiliniz boyunca hizmetinizde olacak.

Limak Hoteller Zinciri'ne bağlı olan Limak Atlantis Hotel'de oldukça keyifli bir tatil geçirmek mümkün. Bu yaz tatilinizi Belek'te geçirmeye karar verirseniz Limak Atlantis Hotel doğru bir seçim olacak. Yemyeşil bir bahçe ve Akdeniz'e açılan altın sarısı kumsalıyla Limak Atlantis Hotel'de huzurun tadına varacaksınız.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Türkiye Antalya Belek Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title