Haberler

Likya Yolu Ultra Maratonu

Tarihi Likya Yolu'nda düzenlenen Likya Yolu Ultra Maratonu'na katılan sporcular Antalya'nın Kaş ilçesine ulaştı.

Tarihi Likya Yolu'nda düzenlenen Likya Yolu Ultra Maratonu'na katılan sporcular Antalya'nın Kaş ilçesine ulaştı.

Tarihi Likya Yolu'nun yaklaşık 250 kilometrelik bölümünü kapsayan ve her gün bir etabı koşularak 6 etapta tamamlanacak maratonda, 8 farklı ülkeden, 232 sporcu mücadele ediyor.

Muğla'nın Fethiye ilçesi Ovacık Mahallesi'ndeki Tarihi Likya Yolu'nun başlangıç noktasından start alan maratonuna katılan 180 koşucu, Kaş'a ulaşarak eski Devlet Hastanesi bahçesinde kamp yapmaya başladı. Yarın Demre ilçesine hareket edececek olan koşucuların sonraki kamp yeri Çıralı olacak.

"Yarışı bitirebilmek çok büyük bir ödül"

Uzun etap projeler direktörü Özge Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Likya Yolu Ultra Maratonu'nun, Türkiye'de düzenlenen ilk ultra maraton ve yüksek mücadeleye dayalı uluslararası bir organizasyon olduğunu söyledi.

Hiçbir ödülün bulunmadığı yarışta 8 farklı ülkeden 232 sporcunun mücadele ettiğini bildiren Doğan, "Ultra maraton koşucuları, yedi gün boyunca yemeklerini ve kişisel eşyalarını bir sırt çantasında taşıyarak koşuyor. Bu sürede sadece su veriyoruz. Su dışınca dışarıdan bir şey almaları yasak, alırlarsa diskalifiye sayılıyorlar. Zaten bunu başarabilmek ve bitirebilmek çok büyük bir ödül." diye konuştu.

Doğan, 24 Eylül'de başlayan maratonun, 2 Ekim'de Phaselis'te sona ereceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Fethiye Muğla Likya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title