Haberler

Likya- Kaş Festivali'nde 'Rockçı İmam' ve Atiye Konser Verdi

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde bu yıl 18'incisi düzenlenen Likya- Kaş Kültür ve Sanat Festivali'nin finalinde 'rockçı imam' Ahmet Muhsin Tüzer ve Atiye konser verdi.

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde bu yıl 18'incisi düzenlenen Likya- Kaş Kültür ve Sanat Festivali'nin finalinde 'rockçı imam' Ahmet Muhsin Tüzer ve Atiye konser verdi. Anadolu Ateşi'nin gösterisi ise ilgiyle izlendi.

Kaş Belediyesi tarafından düzenlenen 18'inci Likya- Kaş Kültür ve Sanat Festivali'nin finali Kalkan Mahallesi'nde yapıldı. Yat Limanı kıyısında yapılan etkinliği Kaymakam Selami Kapankaya, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Aydın, Kaş Belediye Başkanı Ak Partili Halil Kocaer, diğer protokol üyeleriyle yerli ve yabancı tatilcilerden oluşan yüzlerce kişi izledi. Etkinlikte önce sahneye, 'rockçı imam' Ahmet Muhsin Tüzer çıktı. Söylediği şarkılar ve ilahilerle beğenilen Tüzer, yabancı dinleyiciler için bazı şarkılarına ilişkin İngilizce açıklamalar yaptı. Tüzer'in ardından Kalkan Minikler Bale Grubu gösteri yaptı. Sonrasında popçu Atiye sahneye geldi. Sevilen şarkılarını seslendiren Atiye, özellikle genç hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Darbuka şovuyla beğenilen Atiye, bir ara izleyicinin önüne yatarak şarkı söyledi. Gecenin finalini ise Anadolu Ateşi grubu yaptı. Halk oyunları gösterileriyle büyüleyen ekibin davul şovu ilgi çekti.

Konser sonunda Kaymakam Selami Kapankaya ve Belediye Başkanı Halil Kocaer, konser verenlere plaket ve çiçekle teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selami Kapankaya Ahmet Muhsin Antalya Likya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title