Haberler

Ligin Bitimine 2 Hafta Kala 1877 Alemdağspor Şampiyonluğunu İlan Etti

1877 Alemdağspor, ligin bitimine iki hafta kala namağlup ünvanını koruyarak şampiyonluğunu ilan etti.

1877 Alemdağspor, ligin bitimine iki hafta kala namağlup ünvanını koruyarak şampiyonluğunu ilan etti.

1. Amatör Lig 17. Grup'ta yoluna yenilgisiz devam eden 1877 Alemdağspor, liglerin bitimine 2 hafta kala kendi evinde Balkan Yeşilbağlar takımını 3-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. 1877 Alemdağspor, önümüzdeki sezon Çekmeköy'ü Süper Amatör Lig'de temsil edecek.

Alemdağ ekibi önümüzdeki hafta deplasmanda İçerenköy'e konuk olacak. Son maçında kendi evinde Çakmakspor ağırlayacak olan 1877 Alemdağspor, amatör camianın en renkli taraftarı önünde şampiyonluk kupasını alacak.

1877 Alemdağspor'u tebrik eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, "İlçemizin en eski ve en köklü mahallelerinden olan Alemdağ'ın amatör ligdeki yüzlerinden biri olan 1877 Alemdağspor'u, futbolcu kardeşlerimi, yöneticilerimizi ve takımı hiç yalnız bırakmayan taraftarlarını liglerin bitimine iki hafta kala kazandıkları şampiyonluktan dolayı tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezon Süper Amatör Lig'de de takımımızın aynı başarıyı göstererek bölgesel lige yükseleceğine inancımız tamdır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çekmeköy Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title