Haberler

Ligde Kalmak İstiyorsan Sahada Gücünü Göstereceksin"

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Cumartesi günü oynayacakları Kayseri Erciyes maçının önemine vurgu yaparak “İki takımında kazanmak istediği bir maç, ligde kalmak istiyorsan sahada gücünü göstereceksin” dedi.

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Cumartesi günü oynayacakları Kayseri Erciyes maçının önemine vurgu yaparak "İki takımında kazanmak istediği bir maç, ligde kalmak istiyorsan sahada gücünü göstereceksin" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. Haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor'a konuk olacak Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nde hazırlıklarına devam ediyor.

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde antrenmana Türk bayrağı önünde fotoğraf çektiren Çaykur Rizesporlu teknik heyet ve futbolcular, şehitleri rahmetle andılar. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kayseri Erciyes ile önemli bir müsabakaya çıkacaklarını belirterek, "İki takım açısından da önemli maç. Erciyes iyi bir takım iyi bir kadro. İyi oyunculardan kurulu. Geçen sene bizde iyi bir birliktelik yaptık, çok karakterli bir oyuncu grupları ile çalıştık. Başkan Ziya Eren'de orada çalışan personelinde başarıda payı var. Sezon başında Rizespor gibi iyi takım kurmuşlardı. Bazen futbolda her şey düşündüğünüz gibi gitmiyor. Yaptığımız meslek öyle bir mesleki ki biri kazanacak biri kaybedecek, herkes birbirini bekliyor. İki takımında kazanmak istediği bir maç. Taraftarlarının kendinden çok şey beklediği maç. Ligde kalmak istiyorsan sahada gücünü göstereceksin" diye konuştu.

Geçen hafta Sivasspor ile oynadıkları maçı da hatırlatan Karaman "Burada kazanan biz alkışlandık ama Sivasspor da alkışlanmalı. Onlar da iyi oynadı biz de. Kaleci Korcan'ı kutlamak lazım. Müthiş bir performans ortaya koydu. Hafta sonu oynanacak maç iki camia için de hayırlı olsun. Kayseri benim daha önce iki kez görev yaptığım yer. Bu aylarda biz Erciyes'i nasıl kümede bırakırız diye düşünüyorduk şimdi tam tersi. Futbol böyle işte" şeklinde konuştu.

"ÜÇ PUANI ALIRSAK BÜYÜK İHTİMALLE LİGDE KALIRIZ"

Kayseri Erciyesspor için Çaykur Rizespor ile oynayacakları maçın final niteliğinde olduğunu belirten başarılı futbolcu Koray Altınay ise "Biz deplasmana kazanmaya gidiyoruz. Biz deplasmanda üç puanı alırsak büyük ihtimalle ligde kalırız. Son maçta sekiz puan topladık. Kazanırsak 11 puan toplamış olacağız. Hedefimiz 34-36 puan. Bu puana yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Artık içeride kazanmaya başladık. Takımın geçen seneki ruhu geri geldi, inşallah böyle devam eder. Geçen sezon milli takıma seçilmiştim, ondan sonra bir düşüş yaşadım. İnşallah aynı formumu yakalarım" diye konuştu. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayseri Erciyesspor Hikmet Karaman Spor Haberler

title