Haberler

LİG TV'de Mustafa Denizli Depremi

Güncelleme:

Digiturk'ü beIN MEDIA GROUP'un satın almasıyla birlikte yaşanacak büyük değişim Lig TV'ye de yansayacak.

DENİZLİ'NİN YERİNE ÖNDER ÖZEN

Önümüzdeki günlerde isminin ve içeriğinin komple değişmesi beklenen Lig TV'de Maraton programı yorumcusu Mustafa Denizli ile yollar ayrıldı. Yeni sezonda Mustafa Denizli'nin yerine Önder Özen olacak. Mustafa Denizli'nin yerine Tümet Metin'e Şansal Büyüka ve Önder Özen eşlik edecek.

LİG TV İSMİ DEĞİŞİYOR

Digiturk'u satın alan beIN MEDIA GROUP CEO'su Nasser Al-Khelaifi ilk açıklamasında "Digiturk platformunu güçlendirmeyi ve Türk Pay-TV ve spor piyasasının heyecan verici dinamiklerini daha da geliştirmeyi iple çekiyoruz." demişti. İşte bu açıklmanın üzerinden ilk adım Lig TV'de atıldı.

YENİ İSİM VE LOGO SI GİBİ SAKLANIYOR

Lig TV üzerinde özellikle Ortadoğu'da ses getirecek büyük yatırımları hedefleyen şirket ilk değişikliği isimde yaptı. Lig TV'nin ismi ve içeriği tamamen değişti. Yeni isim ve içerikle ilgili bilgi verilmezken yeni isim ve logo sır gibi saklanıyor.

YENİ PATRON PSG'NİN BAŞKANI

Şirketin CEO'su Nasser Al-Khelaifi, Frarsızların ünlü futbol kulübü Paris Saint-Germain'in CEO'su ve başkanı. Çukurova Grubu'nun Digiturk'teki ortaklığına ilişkin yönetim hakları, Mayıs 2013 tarihinden itibaren Türkiye Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yönetilmekteydi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Denizli Önder Özen Digiturk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (16)

Kadirhan:

Oh be bi Fener düşmanı daha gitti.

6
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Liğ tv deki Maratona Rıdavan Dilmen ve Gültekin Onayı Transfer edin. İkiside Futbolu bilen Kaliteli yorumcular. Ayrıca Çok isabetli olmuş Mustafa Denizlinin gitmesi, Darısı diğerlerinin başına Tebrik ederim.

7
1
yanıtYanıtla
Aşgın BensonMobil-IOS:

Bu durumda dijitürk ve lig TV den ayrılma zamanı geldi geç bile kaldık ne işime bir fellah a satılan TV den hayır gelmez.

3
3
yanıtYanıtla
T.COŞKUN:

ESAS ORADA GİTMESİ GEREKEN ŞANSAL BÜYÜKA. . YETER ARTIK. . .

5
0
yanıtYanıtla
ZAFER DOĞAN:

6S TARAFTARI ŞANSAL BÜYÜKA YADA YOL VERİRLERSE ABONELİĞİMİ YENİDEN AÇTIRIRIM.

2
2
yanıtYanıtla
Tt:

Kadirhana cevap nerde fb düşmanları bana göstersene bence adam iyi biriydi ama Aziz senide herkesindir parmağında oynatır mal

2
1
yanıtYanıtla
GAKKOŞ:

AKP SATTIRDIYA İSTEDİĞİ KİŞİLERE. . YALAKA ARANIYOR. . . .

1
1
yanıtYanıtla
Türkish_PowerMobil-IOS:

ömer güvençde hemen bıraksın, adam okadar negatifki uyuz oluyorum.

2
0
yanıtYanıtla
Abdurrahman inci:

tanıyan varsa benim adıma yalvarsın şansal büyükA VE TÜMER efendide derhal kovulsun ağizlarını yayarak konuşmaları bir birlerine hiç ters düşmemeleri haşmet babaoğlu ömer özden zeki çol ercan taner gültekin onay vs vs gibi kalıteli insanlar gelsin

1
1
yanıtYanıtla
Eskisehirli:

hasan sas ridvan dilmen o evrenmidir nedir eski galatasaray muhabiri güntekin onay. . en cok bunlarin yorumlarini begeniyorum

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title