Haberler

    Life In Color Kingdom

    Dünyanın en renkli partisi Life in Color, yepyeni turu Kingdom ile bu yıl Türkiye'yi rengarenk boyamaya geliyor!

    Dünyanın en renkli partisi Life in Color, yepyeni turu Kingdom ile bu yıl Türkiye'yi rengarenk boyamaya geliyor!

    İstanbul'da gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan Unleash ve the Big Bang Tour şovlarının ardından Life in Color, önce 28 Mayıs'ta İzmir'de; sonra da 6 Ağustos'ta İstanbul'da elektronik müzikseverlerle!

    Günlük hayatın sıradanlığından ve şehrin gürültüsünden uzaklaşacağınız Life Park'ta dünyaca ünlü DJler, sıradışı şovlar, muhteşem sürprizlerle dolu rengarenk bir yaz günü için hazır olun!

    Etkinlik esnasında kullanılacak olan boyalar su bazlı özel boyalar olup, sağlık açısından (tenle ve gözle temas, yutma vb. durumlarda) herhangi bir tehlike arz etmez. Su ile kolayca temizlenebilmektedir.

    Etkinlik alanında lisanslı Life in Color ürünleri ve boya satışı gerçekleşecektir

    VIP Deck:

    Etkinlik alanı içerisinde ayrıcalıklı görüş açısına sahip VIP Deck alanı bulunacaktır. VIP Deck bilet sahipleri ayrıcalıklı giriş ve alan hakkının yanı sıra, standart alan içerisinde de serbest dolaşım imkanına sahiptirler. VIP Deck alanı aynı zamanda etkinlik sırasında gerçekleştirilecek boya şovlarından etkilenmemektedir. VIP Deck biletleri ücretsiz yiyecek – içecek servisini kapsamamaktadır.

    Önemli Not:

    Tüm biletlerde ekstra güvenlik önlemi vardır. Biletix harici mecralardan alınan biletlerin sorumluluğu tamamen katılımcıya aittir. Etkinlik giriş kapılarında tüm biletler sistem tarafından elektronik ortamda kontrol edilecektir.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Türkiye İzmir Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title