Haberler

Liderlerin Pankartları Meydanlarda Asılı Kaldı

Aydın’da 7 Haziran milletvekili seçimleri kapsamında liderlerin Aydın’a gelişini duyurmak için asılan pankartların geri toplanmaması dikkat çekti.

Aydın'da 7 Haziran milletvekili seçimleri kapsamında liderlerin Aydın'a gelişini duyurmak için asılan pankartların geri toplanmaması dikkat çekti.

Aydın'da 7 Haziran milletvekili seçimlerine sayılı günler kala partilerin genel başkanları Aydın'a gelip mitinglerini yapmalarına rağmen liderlerin gelişini halka duyurmak için asılan pankartlar hala daha toplanmaması partiler tarafından büyük unutkanlığa neden oldu. Mitingleri halka duyurmak için asılan pankartların tarihleri geçmesine rağmen meydanlarda ve sokaklarda asılı olarak kalması dikkat çekti. Asılan pankartların arasında toplu açılış töreni için 27 Mayıs'ta Aydın'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın pankartı da yer alıyor. Pankartların toplanmaması Aşık Veysel'in 'ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın' dizelerini akıllara getirdiği gibi 'ben gelir giderim posterim kalır, dostlar beni hatırlasın' yakıştırmalarını da ortaya çıkardı. Seçim yasakları başladıktan sonra zorunlu olarak toplanacak olan tarihi geçmiş pankartlar meydanlarda ve sokaklarda şimdilik asılı olarak kalmaya devam ediyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title