Haberler

Liceli Şehitler İçin Tören Düzenledi

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde teröristlerin roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit olan 2 korucunun naaşı, 7’nci Kolordu Komutanlığında düzenlenen törenin ardından ilçeye gönderildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerin roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda şehit olan 2 korucunun naaşı, 7'nci Kolordu Komutanlığında düzenlenen törenin ardından ilçeye gönderildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde görevden dönen korucuları taşıyan araca teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesi sonucu şehit olan korucular Hikmet Kartal ve Resul Göçer için uğurlama töreni düzenlendi. 7. Kolordu Komutanlığında yapılan törene Vali Hüseyin Aksoy, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Bölge Jandarma Komutanı Musa Çitil, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, askeri erkan ve şehit yakınları katıldı.

Naaşların katafalka konulmasıyla başlayan törende, şehitlerin özgeçmişleri okundu. Şehitlerin naaşları, okunan törenin ardından defnedilmek üzere Lice ilçesine gönderildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Kartal Lice Güncel Haberler

title