Haberler

Lice, Hazro ve Kocaköy Üçgeninde Büyük Operasyon! Çember Daralıyor

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Lice, Hazro ve Kocaköy üçgeninde dün başlayan operasyon, bugün bir askerin şehit edilmesinin ardından genişletildi. Bölgeye, Sikorsky helikopterlerle çok sayıda asker sevkiyatı yapıldı.

TERÖRİSTLERİN OLDUĞU ALANLAR ATEŞ ALTINDA

Kobra tipi taarruz helikopterlerinin de teröristlerin bulunduğu alanları ateş altına aldığı bölgede, güvenlik güçleri ile teröristler arasından sıcak çatışmaların yaşandığı öğrenildi.


ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİN DE OLDUĞU PKK'LILARA OPERASYON BAŞLATILDI

Diyarbakır Valiliği'nce, dün 05.00'ten itibaren, Lice, Hazro ve Kocaköy üçgeninde kalan 18 köyde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle birlikte aralarında üst düzey yöneticilerin de bulunduğu değerlendirilen terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyon başlatılmıştı.


OPERASYON BU SABAH GENİŞLETİLDİ

Operasyon, sabah saatlerinde bir askerin şehit edilmesinin ardından genişletildi. Bu çerçevede, Diyarbakır 7. Kolordu Komutanlığı'ndan Sikorsky tipi helikopterlerle bölgeye çok sayıda asker sevk edildi.

SICAK TEMAS SAĞLANDI

Diyarbakır'dan gönderilen Kobra tipi taarruz helikopterlerinin de havadan destek vererek, teröristlerin bulunduğu alanları ateş altına aldığı operasyonda, güvenlik güçleri ile teröristler arasında sıcak temas yaşandığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kocaköy Hazro Lice Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
title