Haberler

Lice ve Hazro'da Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Güncelleme:

PKK'ya yönelik operasyonların devam ettiği Diyarbakır'ın Lice ile Hazro ilçeleri kırsalındaki 12 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki 9 mahallede sokağa çıkma yasağı uygulanması kararı alındı.

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Valilikten yapılan açıklamada, Hazro ve Lice ilçesi dağlık ve ormanlık alanında faaliyet yürüten terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyon düzenleneceği belirtildi.

YASAĞIN SÜRESİ BELLİ DEĞİL

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Hazro ve Lice ilçelerinin dağlık ve ormanlık alanında faaliyet yürüten teröristlere yönelik operasyon yapılacağı belirtildi. Açıklamada, bu çerçevede, Hazro ilçesine bağlı Çitlibahçe, Ormankaya, Güzdamı mahalleleri ile Lice ilçesine bağlı Kabakaya, Yalaza, Dolunay, Ortaç, Bağlan, Çavundur, Varlık, Esenli ve Çanak mahallelerinde bugün 06.00'dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirildi.

VATANDAŞLARA UYARI

Açıklamada, "Vatandaşlarımızın yasağa uyması kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz etmekte olup, yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır" ifadesine yer verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hazro Lice Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (82)

Amedli...:

Bu Zulum Türkiyeyi ikiye bölecektir. . .

67
57
yanıtYanıtla
Ton Mobil-IOS:

FASIST ve isgalci TC

50
27
yanıtYanıtla
devletci:

siz ne sacmaliyorsunuz ???devletimiz pkk pisliklerini temizliyor !!!siz istifa etsin diyorsun . . . aklinizi basiniza alin . . . . akilli olun . . . . Allah c. c. bu ulkenin zevalini vermesin bir arkaniza bakinda libyayi iraki ornek alin suan ne durumdalar sende bu ulkenin bu duruma gelmesini istemiyorsan devletine milletine sahip cik !!!

34
40
yanıtYanıtla
bir dostMobil-ANDROID:

ya Allah aşkına yeter artık. daha kaç kişinin daha ölmesi gerekiyor. bir gün burda bir gün orada. yeter yeter

15
58
yanıtYanıtla
antalyalı:

Sıkıyõnetim ilan et,dışarı çıkanı vur..Başka yolu yok bunun...

12
61
yanıtYanıtla
Fakat:

Önce antalyadan başla. Bira festivallerici sizi

yanıt13
yanıt2
faik Mobil-ANDROID:

ya sev yada terk et

34
38
yanıtYanıtla
X:

o toprakların hepsini yakıp yıksanızda birgün yine defolup gideceksini zulüm, zorbalık ve vahşetle insanları sindiremezsiniz bütün varlıklarımızı, türkülerimizi, kültürümüzü, kadim tarihimizi, insanlığımızı yok etsenizde ruhumuzu teslim alamazsınız çünkü o yaradana mahsustur o bizi böyle yarattı siz onun yarattığını değiştiremediniz değiştiremeyeceksiniz lanet osun sizi kardeş diye bağrımıza bastığımız günlere biz kürdüz bu topraklar bizim hiçbir hakkınız yok burda defolup gidin artık

52
20
yanıtYanıtla
Fenomen:

Sen defol biz bu topraklar için kan verdik can verdik. Kurtuluş Savaşı verdik. Siz gibi sonradan konma değiliz. Ama siz hainler dış güçlerin tahriki ile isyan edip bizi sırtımızdan vurdunuz alçaklar

yanıt17
yanıt1
.Mobil-ANDROID:

Lice yansın Hazro yansin

14
51
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title