Haberler

Lice'de "Mutlu Yarınlar Projesi" Bu Yıl da Devam Edecek

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Çocuk ve Gençler Gelişim Programı (ÇOGEP) kapsamında desteklenen ve Lice İlçe Emniyet Amirliği tarafından yürütülün "Lice’de mutlu yarınlar" projesinin bu yılda devam edilmesi yönünde karar alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Çocuk ve Gençler Gelişim Programı (ÇOGEP) kapsamında desteklenen ve Lice İlçe Emniyet Amirliği tarafından yürütülün "Lice'de mutlu yarınlar" projesinin bu yılda devam edilmesi yönünde karar alındı.

Lice Kaymakamlığı proje birimi tarafından geçen yıl hazırlanan 'Lice'de mutlu yarınlar projesi' yapılan bir çok etkinlikle bir yılını tamamladı. Gençlere ve çocuklara yönelik hazırlanan projenin aynı kapsamda 2014 yılı içerisinde de tüm hızıyla devam edilmesi yönünde karara alındı.

Lice İlçe Kaymakamı Nuri Gezici, projenin geçen yıl hazırlandığını, hazırlanan proje kapsamında ilçede çok sayıda etkinlik düzenlendiğini, bu etkinliklerin kapsam ve alanları genişletilerek bu yılda da devam edileceğini belirtti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emniyet Genel Müdürlüğü Lice Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title