Haberler

Lice'de Çatışma: 2'si Ağır 4 Asker Yaralı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın kırsal kesiminde bugün PKK'lılar ile asker arasında çıkan çatışmada 4 asker yaralandı.

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nin kırsal kesiminde bugün PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 4 asker yaralandı.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VARDI

Diyarbakır Valiliği'nin dün saat 21.00'den bugün saat 07.00'ye kadar sokağa çıkma yasağı ilan ettiği Diyarbakır'ın Lice İlçesi kırsalında, bugün öğle saatlerinde güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çatışmada ilk bilgilere göre 4 asker yaralandı.

2'SİNİN DURUMU AĞIR

Yaralı askerler helikopterle Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Askerlerden 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Çatışmaların sürdüğü bölgeye Kobra tipi helikopterin de sevk edildiği belirtildi.

MİLLETVEKİLİ BÖLGEYE GİTTİ

DBP Diyarbakır İl Başkanlığı, Lice'deki olaylar nedeniyle HDP Diyarbakır Milletvekili Nİmetullah Erdoğmuş, merkez Kayapınar İlçesi Belediye Başkanı M.Ali Aydın ile HDP ve DBP'li yöneticilerin bölgeye gittiğini açıkladı. Açıklamada, çatışmaların sürdüğü bölgede orman yangınlarının çıktığı öne sürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Valiliği Lice Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (234)

YAK:

YAKIN ULEN ORAYI KOMPLE HAİNLERİN BOL OLDUĞU YERDE İNSAN ARAMAYIN

340
58
yanıtYanıtla
Ece:

allahim askerlerimize şifa ver onları ailelerine ve milletimize bağışla amin.

197
20
yanıtYanıtla
durum:

Ben kürdem Aney evde perişandir yirmi tane cogugim vardir biride karnimdadir dövlet bize bakmır çocukları daga çıkarmak için Yetiştirem dövlet baksın biye is as versin Mayıs bağlasin sonra ben nankörlük ederem nankörlük bizim işimizdir

71
19
yanıtYanıtla
URFALI:

DURUM. . . . SANA SONDURUM YAPMAK LAZIM. . . . .

yanıt14
yanıt7
KKK:

SİLVANDA HERKESİ VURMANIZ LAZIM ÇÜNKÜ HEPSİ TERÖRİST HİÇ DAĞLARDA TAŞLARDA ARAMAYIN BALKONDAN CAMDAN KAFAYI UZATANI İNDİRİN.

49
23
yanıtYanıtla
dersimli:

Madem öyle sen bunu bile bile nasil rahat uyuyorsun klavebereli git o zaman burda yazmakla olmuyor

yanıt0
yanıt1
Seda_42:

Genellemeyelim insanida vardir

yanıt0
yanıt0
V:

Y NİYE ZORUNA GİDİYOR GARİBAN HALKIN ÇOCUKLARINI KANDIRIP SOKAĞA SÜRDÜLER GÜNLERDİR. EVET SİLVANIN ? TERÖRÜ DESTEKLİYOR

yanıt0
yanıt0
kürttürk:

ah o mermilerden biri senin beyninde patlasaydı ırkçı köpek bu savaş senin gibilerinin rant savaşıdır . kürt türk savaşı değil orada ölen polis de olsa askerde olsa kürt gençleri olsa biz özülürüz. çünkü asıl ölmesi gerekenler hiç bir zaman ölmüyorlar. onlardan biride sensin.

yanıt1
yanıt0
EMRE:

Pkk bitirilene kadar operasyonlara devam barış denildi 3 yıl operasyon yapılmadı pkk güçlendi şehirlerde yapılandı cephanelik yığdı

32
24
yanıtYanıtla
Tüm 234 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title