Haberler

Libya'da Çatışma: 3 Ölü, 6 Yaralı

Güncelleme:

Libya'daki Uluslararası Trablus Havalimanının kontrolünü ele geçirmek isteyen taburlar arasında meydana gelen çatışmada 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Libya'daki Uluslararası Trablus Havalimanı'nın kontrolünü ele geçirmek isteyen taburlar arasında meydana gelen çatışmada 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Devrimcilerden oluşan Libya'nın Güvenlik ve İstikrarını Koruma Gücü ile El-Ka'Ka ve Es-Sevaik silahlı grupları arasında Uluslararası Trablus Havalimanı'nı yolunda yeniden çatışma çıktı, çatışmalarda 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Hastaneye getirilen 3 ölü ve 6 yaralının El-Ka'Ka ve Es-Sevaik tugaylarından olduğu belirtilerken Libya'nın Güvenlik ve İstikrarını Koruma Gücü'nden verilen kayıba ilişkin bir bilgi edinilemedi.

Pazartesi günü Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Trablus Havalimanını kontrolü altında tutan Zintan merkezli El-Ka'Ka ve Es-Sevaik tugayları ile Trablus ve Misrata merkezli milis gruplar arasındaki çatışmalarda 47 kişinin hayatını kaybettiği, 120 kişinin de yaralandığı belirtilmişti. - Trablus

Kaynak: AA / Güncel

Libya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title