Haberler

Libya'da Vurulan Gemi Kaptanının Cenazesi Anamur'a Gönderildi (2)

Şirket AÇIKLAMA YAPACAK Fethiye Körfezi açıklarındaki Şövalye Adası'nda demirli halde bulunan Tuna-1 adlı kuru yük gemisine, öğle saatlerinde inceleme için giden 11 kişilik heyet, çalışmasını tamamladı ve Sahil Güvenlik botuyla Fethiye Limanı'na döndü.

Şirket AÇIKLAMA YAPACAK

Fethiye Körfezi açıklarındaki Şövalye Adası'nda demirli halde bulunan Tuna-1 adlı kuru yük gemisine, öğle saatlerinde inceleme için giden 11 kişilik heyet, çalışmasını tamamladı ve Sahil Güvenlik botuyla Fethiye Limanı'na döndü. Heyet döndüğü sırada geminin birinci kaptanı Ünal Bilici de Fethiye Limanı'na gelerek Sahil Güvenlik Bot Komutanı Hasan Yaşar ile görüştü. Ünal Bilici, limana geldiğinde gazetecilerin soruları üzerine, "Gerekli açıklamaları yetkililer yapıyor, şirket size açıklama yapacak. Soruşturma şu an devam ediyor" dedi.

Yorgun ve bitkin olduğu gözlenen birinci kaptan Bilici, daha sonra başka bir botla gemiye dönmek üzere limandan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fethiye Anamur Libya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title