Haberler

Liad Kadınlarından Halka Lokma Tatlısı

Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) Kadın Komisyonu, halka İzmir lokması ikram etti.

Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) Kadın Komisyonu, halka İzmir lokması ikram etti.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Sokullu Camii avlusunda düzenlenen iftar programı öncesinde yapılan lokma dağıtımı halktan büyük ilgi oldu. Yaklaşık 3 bin civarında dağıtılan lokma tatlısı için Çanakkale'den özel ekip getirildi.

Programla ilgili bilgi veren LİAD Kadın Komisyonu başkanı Şükran Erçetin, "Liad kadın komisyonu olarak geleneksel hale getirdiğimiz lokma dağıtımı programımıza bu sene de devam ettik. İlk yaptığımızda gösterilen ilgi bizleri memnun etmişti. Lokma programını bu yüzden geleneksel hale dönüştürdük. Tahmini 3 bin civarında insanımıza tatlı dağıtabildik. Lokma tatlısını ilk defa burada yiyenler oldu" dedi.

Ramazan'ın paylaşma ve yardımlaşma ayı olduğuna dikkat çeken Erçetin, "Biz de bu ayda elimizden geldiği kadar paylaşımlarda bulunmaya gayret ediyoruz. Çok şükür Ramazan ayını bu anlamda güzel değerlendirdik. Öğrencilere kıyafet yardımı yaptık. İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptık. Bunların hepsi zevk alarak yaptığımız faaliyetlerimiz. Başta LİAD olmak üzere biz Kadın Komisyonu olarak tek amacımız var. O da ilçemize katma değer sağlamak, ilçemiz için faydalı işler yapmak. Bu amaçla çalışıyoruz. Bu faaliyete katkı sağlayan diğer arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İmkanlarımız ölçüsünde bu tarz faaliyetlerimiz artarak devam edecek" ifadelerini kaydetti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Lüleburgaz Çanakkale İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title