Haberler

'Lgbti Tartışması' Her Geçen Gün Büyüyor

Güncelleme:

Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne asılan LGBTi afişi ile ilgili basın açıklaması yapan Din-Bir-Der Başkan Yardımcısı, afişi asanlara yönelik çok sert ifadeler kullandı.

Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne asılan LGBTi afişi ile ilgili basın açıklaması yapan Din-Bir-Der Başkan Yardımcısı Hacı Kurt, afişi asanlara yönelik çok sert ifadeler kullandı. Kurt, son günlerde artan cinsel istismarlara yönelik de tepki gösterdi

Geçtiğimiz gün Balıklıgöl Devlet Hastanesi yemekhanesine SES üyeleri tarafından LGBTİ haklarını savunan bir afiş asılmıştı. Asılan afiş büyük tartışmalara neden olurken daha sonra mahkemelik olmuştu. Dün, Din Görevlileri Birliği (Din-Bir-Der) Şanlıurfa Şubesi tarafından asılan afişe yönelik tepki göstermek amacıyla basın açıklaması düzenlendi. Din-Bir-Der binasında yapılan basın açıklamasına dernek üyeleri katıldı. Din-Bir-Der adına basın açıklamasını yapan başkan yardımcısı Hacı Kurt, afişi asanlara yönelik çok sert ifadeler kullandıktan sonra, "Hastane yönetiminin gayet haklı olarak vermiş olduğu tepki karşısında, Şanlıurfa yerel basınında çıkan haberlerin vermiş olduğu bilgiye göre bu sapık fikirleri savunan ve Sosyal Hizmetler Uzmanları Derneği'ne bağlı olan bazı kişiler, Şanlıurfa Barosu ve KESK'e bağlı Ses Sendikası'nın da vermiş oldukları destek doğrultusunda hastane yönetiminin aleyhinde Şanlıurfa savcılığına suç duyurusunda bulunmuşlardır" dedi.

'SIRADAN HABERLER HALİNE GELMİŞTİR'
Kurt, "Ayrıca, memleketimizde yayın yapan birçok televizyonun, ahlaksızlığı teşvik eden yayınları neticesinde, başta çocuk istismarları olmak üzere, cinsel tacizlerin sayısının da gün geçtikçe arttığı, artık herkesin duyduğu sıradan haberler haline gelmiştir. Gerek bu sefih gruba, ahlaksız fiillerinin propagandasını yapma konusunda dernek açma yetkisi vererek, bu rezaletin yapılmasına kanuni dayanak ile imkân veren ve ayrıca ülkemizde tırmanan cinsel tacizler ve çocuk istismarlarının önlenmesi yönünde caydırıcı tedbir almayan siyasi irade ve gerekse bu siyasi iradeye desteklerini verenlerin, hiç şüphe yok ki, yarın mahşer meydanında, bu vebalden hisselerine düşen günahın cezasını alacaklarını bilmelerini de, onlara bir nasihat dairesinde hatırlatmak istiyorum" diye konuştu. (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Yerel Sağlık Yaşam Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title