Haberler

Lg V20 Koşar Adım Geliyor!

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen LG V10'un devam niteliğindeki modeli LG V20 modelinin tanıtımı doğrulandı.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen LG V10'un devam niteliğindeki modeli LG V20 modelinin tanıtımı doğrulandı.

LG G5 modelinden beklenen satış başarısını yakalayamayan LG gözlerini V10 modelinin devam niteliğinde olan LG V20 modeline çevirmiş durumda. Yeni çıkaracağı cihaz hakkında bir sürü dedikodu dolanırken cihaza ait herhangi bir sızıntı ortaya çıkmıyordu.

Telefon Amerika'da bulunan Federal İletişim Kurulu tarafından onaylandı ve LG-VS835 model numarası verildi. Onayı verilen cihaz hakkında şu an için tasarım ya da teknik özellikler açısından herhangi bir bilgi paylaşılmış durumda değil. Cihaz için herhangi bilginin sızdırılmama sebebi olarak LG G5 modelinden sonra firmanın ikinci bir hata yapmamak için geliştirme sürecinde olan modelinin daha kesin hatlara kavuşmasını bekliyor olabilirler.

LG V20'nin Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Cihaz hakkında fazla bir bilgi açığı bulunmamakta. Ancak tahminlere göre LG V10 modelinin devamı niteliğinde bir cihaz olacağı için önceki versiyonundan biraz daha üstün özelliklere sahip olacağı düşünülebilir. Amiral gemilerinin vazgeçilmezi olan 5.5 inç ekran boyutu bu cihaz için de düşünülebilir. Cihaz ayrıca 2.1 inç büyüklüğünde ikinci bir ekran ile karşımıza çıkabilir.

İşlemci biriminde akıllı telefonların vazgeçilmezi olan Snapdragon 820 ya da yakın zamanda tanıtılan Snapdragon 821 kullanılabilir. 64 GB arttırılabilir dahili depolama alanı yer alacak cihazda RAM seçeneği olarak bu kez 6 GB olması düşünülebilir. LG G5 modelinde yer alan çift kamera özelliğinin de bu LG V20'de bulunması yüksek olasılıklar arasında.

LG V20'nin LG G5 modelinin de önüne geçerek büyük başarı yakalaması bekleniyor. Cihazın IFA 2016 etkinliği kapsamında  Berlin'de düzenlenecek lansmanda tanılması bekleniyor. Ancak kesin olmamakla birlikte 2016 yılının sonlarına doğru yapılacak özel bir basın toplantısı ile cihazın tanıtımı gerçekleştirilebilir.

Berkay Eke / Technosfer

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title