Haberler

Lg V20 İlk Gerçek Görseli Sızdırıldı!

LG'nin geçtiğimiz yıl tanıttığı çift ekranlı LG V10'nun ardından, bu yılki LG V20 cihazı merakla beklenir olmuştu.

LG'nin geçtiğimiz yıl tanıttığı çift ekranlı LG V10'nun ardından, bu yılki LG V20 cihazı merakla beklenir olmuştu. Twitter'da @evleaks hesabı tarafından paylaşılan görselde cihazın ilk kez canlı olarak bir görüntüsü paylaşıldı.

Geçtiğimiz aylarda LG V20'nin tasarımsal anlamda birçok görseli paylaşılmış, hatta cihaz şeffaf bir kılıf içerisinde görüntülenmişti. Sızıntılarla ünlü olan Evan Blass, Twitter üzerinden cihazın önden görüntülenmiş haline paylaştı. Görselde cihazın tasarımsal olarak tüm çizgilerini göstermese bile bize bazı fikirler verebiliyor. Geçtiğimiz yılki modelde olduğu gibi yine 2. ekranın yanında çift kamera modülünün bulunduğu görülüyor. Ayıca ses açma-kapama tuşlarının cihazın sol kısmına yerleştirildiği de görülüyor.

Daha önceki görsel sızıntılarında cihazın arka tasarımının LG G5 ile benzerlik gösterdiği görülüyordu. LG G5'te kullanılan kullanıcı arayüzü ile piyasaya çıkacağı görülen cihazda gizemli bir 'Uygulamalar' dosyası belli belirsiz bir halde görülüyor.

Android 7.0 Nougat ile piyasaya çıkacak ilk cihaz olma özelliğini taşıyacak olan LG V20'nin 6 Eylül tarihinde San Francisco'daki etkinlikte tanıtılacağı söylenmişti. Cihaz ile ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Utku Can Barut –

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

Twitter Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title