Haberler

    Lg'nin Hücresel Bağlantılı Akıllı Saati Gözüktü

    Güney Koreli üretici mobil bağlantıya sahip akıllı saat modelini çıkarma peşinde.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Mobil endüstride büyük veya küçük şirketler, akıllı saat pazarında önemli bir pay kapma yarışında. Cehennem ortamı olarak adlandırılan akıllı saat pazarında yeni gelişmeler yaşanıyor.


    Samsung'un 4 farklı akıllı saat modeli raflardaki yerini almış durumda, 5. model Gear S ise yakın zamanda satışa çıkacak. LG ise geleneksel tasarıma sahip LG G Watch R ile IFA'da dikkatleri üstüne çekmişti. Ama LG sadece G Watch R üstünde çalışmıyor.


    Koreli üreticinin planları nedir?


    Hatırlarsanız birkaç ay önce LG'nin hücresel bağlantıya sahip akıllı saat geliştirdiğine dair rapor yayınlanmıştı.Aynı Samsung Gear S gibi. Mayıs ayından beridir LG'nin 3G'li akıllı saati hakkında herhangi bir şey duyulmadı, ama cihaz FCC'nin belgelerinde tespit edildi.



    LG VC100/LG VC100P resimde gözüktüğü gibi CDMA'ya (Yani hücresel bağlantı) sahip. Boyutları ise 57.7x35.5 mm (Kayış hariç). 58.3x39.3 mm boyutlarında olan Samsung Gear S'ten daha ufak. FCC belgelerinde bunun dışında başka bir şey yok. Ama bu cihaz Verizon veya Sprint üstünden satışa sunulabilir. Samsung Gear S'e alternatif bir saat olabilir.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Samsung Lg Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
    500

    Yorumlar (1)

    serdar:

    Ama LG sadece G Watch R üstünde çalışmıyor.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title