Haberler

Lg Nexus 6 Hakkında Yeni Bilgiler Yayınlandı

Gizmodo'nun Almanya'daki ekibinin paylaştığı bilgilerden yola çıkarsak LG'nin Nexus 6 için hazırlıklara geçen günlerde başladı. Nexus 5 ile büyük beğeni toplayan LG, yine Google'ın Android telefon temsilcisi olarak karşımıza çıkacak. Peki Nexus 6 nasıl bir telefon olacak? Gizmodo'nun iddiasına göre Nexus 6, LG G3'ün hafif sıklet hali olarak boy gösterecek. 2013 yılına damgasını vuran LG G2 ve Nexus 5 ikilisi, tıpkı bu iddiadaki gibi bir bağıntıyla piyasaya çıkmıştı. LG G2'nin ekranı, kamerası ve pil kapasitesi Nexus 5'in biraz ilerisindeydi. LG G3 ve Nexus 6 ikilisinde de benzer bir ilişki olacağı iddia ediliyor.

Nexus 6 ile birlikte, LG-Google işbirliğiyle bir akıllı saat tanıtılacağı iddia ediliyor. Malum bu yıl giyilebilir teknolojilerin yılı. Sony, Samsung, Huawei gibi firmalar akıllı saatlerini ve fitness bilekliklerini çoktan piyasaya sürdü bile. Kim bilir, belki de 2014 yılı içerisinde bir Nexus saati de görme fırsatı buluruz.

cheap mulberry bags

prada uk

christian louboutin paris

hermes online

prada sale

cheap prada

Chaussure Air Jordan

karen millen uk

cheap mulberry bags

cheap toms shoes

Kaynak: TeknoApsis.com / Teknoloji

Almanya Google Lg Teknoloji Haberler

500

Yorumlar (1)

Kazım K:

cheap mulberry bags ne lan?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title