Haberler

    Lg Nexus 5x, Türkiye'ye Gelecek Mi?

    Saf Android deneyimi isteyenler için ideal çözüm.

    Mahmut Saral - -

    Google, en güncel Nexus modellerini bir süre önce teknolojiseverlerin beğenisine sunmuştu. Bu modellerden 6P'yi Huawei, 5X'i de LG hazırladı. Zaten LG, daha önce de Google ile ortak hareket ederek Nexus modelleri hazırlamıştı.


    Nexus'lar, saf Android'li ve hızlı güncellenebilir oldukları için milyonlarca Android kullanıcısının ilgisini çekiyor. Türkiye'ye baktığımızda ise, özellikle son yıllarda Nexus nüfusunun az olduğunu, çünkü resmi bir satış kanalının olmadığını görüyoruz. "Peki ya yeni Nexus'lar için bir şeyler olabilir mi?"


    Daha önce yaptığımız haberimizde, Huawei'nin hazırladığı Nexus 6P'nin sınırlı sayıda da olsa Türkiye'ye gelme ihtimalinin olduğundan bahsetmiştik. Detaylar için buraya bakabilirsiniz. LG Türkiye yetkililerinden aldığımız bilgiler ise, şu an için Nexus 5X'in Türkiye'de satışa sunulması konusunda bir planı olmadığıyönünde. Tabii ki ilerleyen zamanlarda farklı gelişmeler yaşanabilir.


    Yeni bilgiler oldukça duyuracağız.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Türkiye Google Lg Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title