Haberler

Lg G5 Lansman Detaylari

Evet gectigimiz gunlerde G5 Turkiye lansmani yapilmis ve Technosfer adina ben orada bulunmus, gerekli bilgileri edinmistim . Cok renkli ve guzel gecen bu etkinlik hakkinda sizleride bilgilendirmis olmayi istedim . LG G5 etkinliği aslında Türkiye'de geç yapıldı bombalı terör olaylarından dolayı ve aslında geç kaldı denilemez çünkü sağduyu göstererek gerçekten LG mütevaziliğini halkımıza göstermiş oldu.

Evet gectigimiz gunlerde G5 Turkiye lansmani yapilmis ve Technosfer adina ben orada bulunmus, gerekli bilgileri edinmistim . Cok renkli ve guzel gecen bu etkinlik hakkinda sizleride bilgilendirmis olmayi istedim .

LG G5 etkinliği aslında Türkiye'de geç yapıldı bombalı terör olaylarından dolayı ve aslında geç kaldı denilemez çünkü sağduyu göstererek gerçekten LG mütevaziliğini halkımıza göstermiş oldu. Biz teknoloji alanına değinelim . LG gerçekten eski amiral gemisine oranla çok fazla farklılıkla karşımıza çıktı.

Özellikle tasarım anlamında metal tasarımıyla güzel başarılara imza atacağını düşünen Lg, ayrıca tamamen metal gövde olmasına rağmen alttaki modülün çıkarılabilir olmasıyla beraber batarya'da burdan çıkarılabiliyor ve takılabiliyor. Ayrıca 2840 Mah'lık bir bataryaya sahip olduğunu da belirtmeliyiz bu da bir önceki selefinden yaklaşık 160 mah'lık bir kayıp olduğu anlamına geliyor fakat yazılım anlamında ve işlemci ile beraber bunu telafi ettiklerini söylüyor LG yetkilileri.

Ayrıca LG, Friends adı verdiği bileşenleriyle birlikte geliyor . Bunlar fotoğraf çekimine yardımcı olan ve ekstra batarya kapasitesiyle birlikte LG G5'in bataryasını 4000 mah'a çıkaran bir arka panel. Başka bir taneside Bang&Olufsen işbirliği ile gelen modül. Bu modülü taktığımız zaman ses anlamında resmen bir rüya yaşıyormuşuz gibi hissediyoruz.

Ayrıca gördüğünüz üzere lansman sırasında özellikle sesi tam anlamıyla kontrol etmemiz için B&O en iyi kulaklıklarından birinide telefonun yanında bize sundular ve en yüksek seste bile kulağı rahatsız etmeyen, mükemmel derecede etkileyici bir ses algıladım ve bu gerçekten mutluluk vericiydi.

Ayrıca üstte gördüğünüz üzere LG VR'ı da denedim. Samsung'unkinden çözünürlük anlamında daha iyi ve hafif olması gerçekten güzel bir şey . Fakat telefona kabloyla bağlanması ve diğer Vr'lar gibi etrafı gözetlerken o kadar rahat davranmamamızı negatif yanlarından biri olarak görüyorum.

Ve telefonun fiyatı konusuna gelirsek resmi olarak 2799Tl'den giriş yaptı pazara G5. Bir teknoloji marketine gidip denemenizi öneririm.

Özetlemek istersek gerçekten çok güzel bir etkinlikti, ve ayrıca G5 Technosfer ekibine ulaştığı an gerekli inceleme ve testleri gerçekleştireceğiz. Kendinize iyi bakınız..

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

Türkiye Lg Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title