Haberler

    Lg G4 İçin Yeni Kısa Videolar Yayınlandı

    LG Mobile Korea tarafından paylaşılan yeni kısa videolar, LG G4'ün çarpıcı özelliklerini önceden bildiriyor.

    Furkan Yaldız - -

    Güney Kore merkezli teknoloji devi LG'nin yeni amiral gemisini tanıtmasına bir haftadan çok az bir süre kaldı. İstanbul'da da gerçekleşecek olan LG G4 lansmanı için geri sayım sürerken şirket, merakla beklenen akıllı telefona dair kısa videolar yayınlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde LG G4'ün deri tasarımını gösteren kısa bir video yayınlanmıştı. Bu sefer ise LG G4, yepyeni videolar ile ortaya çıktı.


    LG Mobile Korea, yılın iddialı akıllı telefonları arasında gösterilen LG G4 için iki video paylaştı. Yayınlanan ilk videoya göre akıllı telefonda, renkleri daha canlı gösteren Quantum IPS ekran bulunuyor. Bu ekranın 5.5 inç büyüklüğünde ve 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde olduğu tahmin ediliyor. İkinci kısa videoda ise F/1.8 diyafram açıklığına sahip 16MP'lik kameranın marifetleri gösteriliyor. Ayrıca her iki videonun sonundaki deri tasarımı da dikkatlerden kaçmıyor.


    Öte yandan LG G4'ün 28 ve 29 Nisan tarihlerinde tanıtılacağını da belirtelim. İşte o videolar;



    Videoyu göremiyorsanız buraya tıklayın.



    Videoyu göremiyorsanız buraya tıklayın.



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Güney Kore İstanbul Lg Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title