Haberler

    Lg G4'e Yeni Güncelleme Geldi, Bazı Sorunlar Çözüldü

    LG'nin yeni amiral gemisi LG G4'te yeni bir güncellemeyi almaya başladı.

    Emre Çetinkaya - -

    Güney Koreli firma LG, güncellemeye en çok önem veren firmalardan birisi. Son olarak bugün itibariyle 2 sene önceki amiral gemisi LG G2'ye Android 5.1.1 güncellemesini dağıtacağının bilgisinin gelmesiyle beraber bunu bir kez daha göstermişti. Şimdi ise LG'nin amiral gemisi ile ilgili bir güncelleme haberi elimize ulaştı.


    Phonearena tarafından yapılan habere göre LG G4'ün Kore versiyonu yeni bir güncelleme almaya başlamış. Bu güncelleme ile ilgili gelen ekran görüntülere baktığımızda, güncellemenin ısınma sorununu ve dokunmatik ekran sorununu giderdiğini görüyoruz.


    Hatırlarsanız LG G4 kullanıcıları, bazı uygulamaları uzun süreli kullandıklarında telefonun ısındığından dolayı ve dokunmatik ekranda bazı takılmalar olduğundan dolayı şikayetlerde bulunmuşlardı.


    Belirtilene göre bu güncellemeyle beraber bu sorunlar çözülmüş. Bunların yanında bazı ikonlarda değişiklikler olmuş ve performans iyileştirmeleri de yapılmış. Bu güncellemenin ülkemizdeki kullanıcılar için ne zaman yayınlanacağını ise şu an için bilemiyoruz.






    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Lg Teknoloji Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    Bekir eminMobil-IOS:

    Hll olsun

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title